En Phablet og et smartur, Motorolas planer for 2015

En Phablet og et smartur, Motorolas planer for 2015

Hvis du ikke bor under jorden, vil du alle være klar over kjøpet av Motorola av Lenovo. Dette betyr imidlertid ikke at vi vil se produkter fra Motorola designet i regi av Lenovo Fra første øyeblikk. Hvis kjøpet endelig er effektivt når de korresponderende byråene har godkjent de første terminalene som kommer til markedet Motorola De vil være de som for tiden er i prosess med design og derfor er designet under retningslinjene fra Google.

Det ser ut til at planene om Motorola for 2015 vurderer de utseendet til en phablet med en størrelse som vil nå omtrent seks centimeter. Også veikartet av Motorola for det året har den smartklokke. I tillegg til disse to nye produktene, Motorola tenk på den andre generasjonen av din Moto x og det virker som om det er et kjøp eller ikke, det ikke vil påvirke den nærmeste fremtiden for selskapet.

Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta Lenovo i inkludert i katalogen av Motorola egne produkter, men selvfølgelig virker det rimelig å tro at dette ikke vil skje før det går minst ett år. Det er også et rykte om at Lenovo har til hensikt å opprettholde tilpasningsprogrammet, som hovedsakelig eksisterer i Moto x, for fremtidens produkter av merket. Det som ikke er klart, er at denne tilpasningen vil fortsette å bli gjort i USA.

Husk at all denne informasjonen kommer fra en kinesisk kilde som har en god merittliste når det gjelder lekkasjer eller nyheter angående Motorola.