contadores Skip to content

En prototype av iPad Mini i hånden

Hvis du har vært oppmerksom på ryktene i sommer om lillebroren til iPad-familien, vil du ha lagt merke til at mye mindre er kjent om ham enn iPhone 5. Ikke overraskende, Apples 7,85-tommers nettbrett er ikke meningen at det skal lanseres om et par måneder, for å mektig gå inn i julekampanjen.

Det mest vi har vært i stand til å se er noen lekkede stykker fra produksjonslinjene, eller fine gjengivelser som viser hvordan noen designere har det de tror den endelige finishen ville være. Det vi bringer i dag er det som ser ut til å være en prototype, det de kaller a dummy, av iPad Mini.

Disse prototypene fungerer faktisk ikke, men ganske enkelt de har de nøyaktige dimensjonene og vekten på enheten de er ment å modellere, slik at alle de som er involvert i designen får en ide om produktet de har å gjøre med. Du har sikkert sett noen av disse dummy i mobiltelefonbutikker.

Som du ser på fotografiene, er det en enhet med en ganske fin størrelse, veldig lik 7-tommers nettbrett fra Samsung, Google og Amazon. Den griper perfekt med den ene hånden og har kanter som gir et annet utseende til de tre generasjonene av iPad som for tiden er på markedet.

Noen sier til og med det ligner mye på en stor iPod Touch. Bildene kommer fra den franske bloggen Ingen andre steder, et nettsted som i det siste filtrerer noen av de mest kommenterte bildene av hele nettverket på iOS-enheter.

I alle fall vi må vente noen måneder på å komme ut av tvil. Det vil si at hvis denne iPad Mini endelig kommer ut og den ikke forblir en uferdig idé på kontorer til Apple.

Viktig oppdatering

Det er OFFICIAL: iPad Mini blir presentert i samfunnet neste gang 23. oktober. Vil du følge Keynote med oss? I så fall kan du gå over til lenken nedenfor:

Keynote iPad Mini

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog