contadores Skip to content

En studie sikrer at mer enn halvparten av applikasjonene vil kreve iOS 7 innen utgangen av året

Mye har blitt sagt om hvordan lanseringen av iOS 7 vil påvirke tredjepartsapplikasjoner. Det er ikke veldig tydelig om utviklere vil være i stand til ganske enkelt å publisere en oppdatering til applikasjonene sine for å tilpasse seg den nye designen, eller om endringen vil være så brutal at de vil måtte lansere applikasjonene sine igjen som om de var nye.

I følge en studie av Craig Hockenberry, utvikler av Twitterrific95% av iOS-utviklerne jobber for tiden med å legge til støtte for iOS 7 i applikasjonene sine, mens mer enn halvparten av alle apper (52%) vil kreve iOS 7 hvis de vil kjøre.

I følge en studie vil mer enn halvparten av appene for iOS kreve at enheten skal ha iOS 7 installert innen utgangen av året.

Utviklere ser ut til å forvente at iOS 7-adopsjonsfrekvensen vil være ganske høy (akkurat som det skjedde med iOS 6)Så eierne av noen enheter med iOS må oppdatere til den syvende versjonen av operativsystemet hvis vi vil fortsette å bruke mange av favorittapplikasjonene våre. Det vil også være de som derimot ikke vil motta en oppdatering som optimaliserer dem for bruk med iOS 7, i det minste vil de ikke være klare til når det nye systemet kommer ut.

icono-ios-7

I ordene til Hockenberry:

“Hvis du er en stor forbruker av applikasjoner, er dette gode nyheter. Sjansen er stor for at favorittappene dine er klare innen iOS 7 kommer til høsten. Hvis du er noen som allerede hadde enheten din for et par år siden, er det et godt tidspunkt å begynne å tenke på oppdatering. Mange applikasjoner vil kreve en enhet som kan kjøre iOS 7. ”

Som en påminnelse, husk at iOS 7 ikke vil kunne kjøre på en iPhone 3GS, fjerde generasjon iPod Touch og første generasjon iPad. Hvis du eier noen av disse tre enhetene, kanskje det er på tide å begynne å tenke på å kjøpe et oppdatert produkt, om det er en av de moderne enhetene som kommer (iPhone 5S, iPad 5 eller iPhone 5C) eller en noe eldre modell som er billigere.

change_ios-7

I alle fall ser det ut som omtalt i Appadvice de fleste av våre favoritt iOS-apper vil være klare for den redesignede iOS 7 når Apples nye mobile operativsystem er utgitt, teoretisk sett i september. Hva tror du? Personlig er det eneste jeg håper at det ikke er behov for å betale for appene slik de ryktes.

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?