En tidligere Microsoft Executive oppretter en iPhone Messaging-app som vil revolusjonere taleanrop

Tidligere teknisk sjef for Microsoft for programvare oppretter iOS-app

Å kjenne til rikelig tilbud og etterspørsel etter direktemeldingsapplikasjoner i App Store, Ray Ozzie, en tidligere Microsoft-direktør har dristet seg til å lage en meldingsapp som heter Talko og lanserte det på et av Windows Telefons konkurrerende mobile operativsystemer: iOS.

Talko er utviklet gjennom to år og tar sikte på å være en revolusjon når det gjelder gratis taleanrop. Denne iPhone-applikasjonen er helt gratis og krever iOS 7 eller nyere.

microsoft-talko-iphone (1)Ray Ozzie, tidligere Microsoft-direktør.

Talko har forutsetningen at stemme er den tydeligste formen for sosial kommunikasjon

Talko-appen vil vise oss om personen i andre enden av samtalen går eller kjørertakket være bruken av Apples M7- og M8-prosessor. Talko er en av de beste appene for lydkonferanser, vennlige eller forretningsmøter.

microsoft-talko-iphone-app333

Talko er hovedsakelig designet for å jobbe i grupper. Spesielt for forbedre produktiviteten og samarbeidet mellom medlemmene av det samme teamet. Talkos ingeniører har jobbet med denne appen i mange år og har testet den på forskjellige møter for å snakke om fremgang.

microsoft-talko-iphone (4)

I disse møtene har Talko-utviklerteamet kunnet det oppdage feil, fikse feil og forbedre applikasjonen. Ray Ozzie, på sin tid allerede opprettet et lignende chatsystem på 70-tallet kalt Talkomatic.

microsoft-talko-iphone (3)

Hovedfunksjonene og funksjonene til Talko for iPhone

Snakker: Stemmen er hovedformen for kommunikasjon. Snakk når du vil og med deg, enten du bor eller ikke.

aksjer: Talko-applikasjonen lar oss dele bilder ved å klikke på kameraet mens vi snakker, og andre vil umiddelbart se hva du vil at de skal se.

Gjøre: Bruk stemmen din til å gjøre ting. Organiser, søk og del bestemte øyeblikk ved hjelp av tagger og markører.

microsoft-talko-iphone (1)

Søknaden kombinerer tekstmeldinger med stemmechat, men det er også sant at disse funksjonene allerede er til stede i andre populære meldingsapplikasjoner som Whatsapp eller Line, selv i den native Messages-appen til iOS 8, så vel påpekt av 9to5mac.

Forresten, hvis du er interessert i dette emnet, kan du ikke gå glipp av guiden vår til de 10 beste appene for å sende og motta taleanrop på iPad.

Tror du den nye applikasjonen til den tidligere Microsoft-ledelsen vil være vellykket?

Talko på video

Vil du se hvordan Talko fungerer?

Last ned Talko

Få gratis app fra følgende nedlastingswidget:

Har du allerede prøvd dette direktemeldingsprogrammet? Tror du det vil være et gap i appmarkedet for Talko? Hvilken meldingsapp bruker du oftest?