En tilnærming til hva vi kunne se i iOS 7 [Vídeo]

For noen dager siden analyserte vi en interessant nyhet som kom til oss der det ble foretatt en gjennomgang av endringene som den etterlengtede iOS 7 kunne gjennomgå under det våkne øye av sin nye manager, Jony Ive. Vi kan oppsummere det perfekt med tre ord: hvitt, svart og flatt. I følge kilder vil dette være det nye grensesnittet som er designet av Apple-designgeniet, i tillegg til å inkorporere interessante nye funksjoner.

Designerne Christian Lue og Ran Avni har tatt all den informasjonen og har forent den til et enkelt konsept som vi viser deg nedenfor.

Konseptet viser det nye grensesnittet som iOS 7 vil inkorporere og interessante nye funksjoner

Det første som hopper ut når du ser på videoen, er den nye designen til iOS 7: flate ikoner, uten skygger eller fargegraderinger og med tre farger på det meste. Selv om du ser på låseskjermen, har lysbildet for å låse opp linjen blitt redesignet for noe mye mer minimalistisk.

En annen av de nye aspektene som er innarbeidet er den av panoramiske bakgrunnsbilder, som ikke betyr “animert”, vær forsiktig. Denne funksjonen har eksistert i lang tid på Android, og selv om den ikke tilfører mye på et funksjonsnivå, kan det gi startskjermen vår litt mer dynamikk. I tillegg vil den nye versjonen av iOS tillate deg å velge et bilde for å plassere det som en illustrasjon av mappene våre, noe jeg håper jeg aldri vil se om det blir implementert på samme måte som videoen viser.

ios-7-apps.jpg

I det mest funksjonelle aspektet finner vi interessante nye funksjoner. Muligheten for svare raskt på en melding og uten å måtte endre applikasjoner er det en veldig nyttig funksjon. Kanskje varslingslinjen er litt mer påtrengende, men jeg vil heller ofre den plassen hvis jeg får funksjonalitet.

Det har også vært mye diskutert at iOS 7 vil innlemme en oppgradert versjon av Siri, en funksjon som var ganske boom på dagen, men litt etter litt har den mistet dampen. Konseptet viser oss en virtuell assistent som kan slå av og på Wifi, laste opp et bilde til Flickr, ringe en taxi, blant annet. Ville disse nye funksjonene være tilgjengelige på spansk hvis de skulle lanseres? Det tviler jeg på.

Musikkapplikasjonen ville beholde samme design som den nåværende, men ville inkorporere nye funksjoner. Den som blir vist oss er å kunne lage våre egne musikklister mens du er på farten, noe som nylig ble inkludert i iTunes 11 for PC og Mac.

Til slutt, som samlet i iPhone i Canada, ville Innstillinger-menyen ta i bruk et nytt hvitt og mye mer minimalistisk grensesnitt, inkludert nye alternativer som vil gi større konfigurasjon av vår startmeny, mapper og multitasking.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!