En titt på hva som er nytt i den nye iOS 7 App Store

Etter hvert som dagene går blir det stadig tydeligere at iOS 7 ikke bare er en ansiktsløftning med nye flatikoner og et tastatur med transparenter. Det nye operativsystemet går mye lenger som det kan sees i den nye App Store. Programmer oppdateres automatisk Og nå kan du glemme de irriterende røde sirklene som har et betydelig antall applikasjoner sannsynligvis praktisk talt hver dag på skjermen på iPhone-en din.

Nå trenger du ikke bare å oppdatere en applikasjon manuelt, men i App Store kan du sjekke hvilke applikasjoner som blir oppdatert eller hvilke nyheter oppdateringen som blir installert på iOS-enheten din bringer applikasjonen. På denne måten, selv om vi lar Apple ta seg av denne kjedelige prosedyren, Vi vil fortsette å ha følelsen av at vi har kontroll over terminalen vår og nødvendig informasjon om hva vi installerer. Det er klart at denne funksjonen kan deaktiveres fra delen “Automatiske nedlastinger” hvis vi ønsker å gjøre det manuelt.

app-store-ios-7

Fanen Oppdateringer viser også informasjonen om innholdet du tidligere har kjøpt, slik at du kan laste ned applikasjonene du har installert på andre iOS-enheter på en mye enklere og mer smidig måte.

iOS 7 vil ha en ny App Store fullstendig fornyet og lastet med nye funksjoner

En bemerkelsesverdig nyhet med denne nye App Store har som formål å oppdage nye applikasjoner. Dette er fanen “Nær meg“Som erstatter den med”Geni”Og er ment å vise de mest populære applikasjonene, basert på din nåværende beliggenhet, ved å aktivere lokasjonstjenestene til iOS 7.

Du vil også se en integrert nyhet kalt “Ønskeliste”, Som du kan legge til apper med deleknappen i øvre høyre hjørne, der det er et alternativ som heter”Legg til ønskeliste” Denne knappen vises også i rangeringen av fremragende applikasjoner i App Store, slik at du ikke glemmer når som helst applikasjonene du vil ha, men at du foretrekker å kjøpe på et annet tidspunkt (eller vente på at noen gir deg det, og det er grunnen til det er et ønske). Ja, bare betalte applikasjoner kan legges til i disse ønskelistene, ville de gratis ikke gi noen mening, for å oppfylle vårt ønske, det eneste vi trenger å gjøre er å klikke på nedlasting.

app-store-ios-7-2

Apple har bekreftet at det vil komme en ny kategori som heter “barn”I den nye iOS 7 App Store, viser det de minste av huset har også sitt lille hjørne for eplefirmaet. Det er ennå ikke tilgjengelig i betaen som er sendt til utviklere, men det er allerede et avsnitt “barn“i delen av”spill”Fra App Store.

Og til slutt, som kollegene på Macgasm har avslørt for oss, Det generelle utseendet til listen over mest populære applikasjoner er endret i iOS 7, gå tilbake til nedtrekkslisten over apper, da Apple hadde endret skiftet fra venstre til høyre i fjor, noe som ser ut til ikke å ha fungert så bra for dem.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!