contadores Skip to content

En utvikler antyder eksistensen av iPad Mini

Hvilken enhet er mest forventet? IPhone 5 eller iPad Mini? Hvis vi måtte dømme dem etter antall rykter som hver enkelt genererer, vi ville ikke ha noe lett å bestemme for den som flere lidenskaper reiser. I dag får vi en ny om den reduserte versjonen av Apple-nettbrettet.

Marco Arment er en Instapaper-utvikler, en av de mest vellykkede applikasjonene i App Store. Ved andre anledninger har det vært ansvaret for å finne problemer i forskjellige aspekter av operativsystemet, og det er grunnen til at fellesskapet av iOS-brukere holder det høyt.

Vel, i dag har det nok en gang fanget oppmerksomheten til mange gi noen hint om en mulig iPad Mini i løpet av kort tid. I et nylig innlegg på bloggen hans, kommenterte Arment at han hadde funnet en nysgjerrighet mens han gjennomgikk fra hvilke apparater den berømte applikasjonen hans hadde blitt lagt inn.

Disse to rare enhetene er kodenavnet iPad2.5 og iPad2.6. En iPhone 5.1 har også dukket opp, men ifølge ham ble noe slikt sunget fordi den nye Apple-smarttelefonen lanseres om kort tid.

For de som ikke vet det iPad2.1, iPad2.2 og iPad2.3 tilsvarer WiFi, GSM og CDMA-modellene til andre generasjons nettbrett. IPad2,4 er på sin side kodenavnet for den billigste modellen til iPad 2 som de ga ut i mars, etter utgivelsen av den nye modellen.

For ikke å varsle unødvendig, utvikleren advarer om at det kan være tilganger fra en fengslet enhet, fra noen som frivillig har endret modellen på nettbrettet sitt til å vises med disse navnene. Imidlertid kommenterer han også at det er noe rart på dette tidspunktet.

Hvis dette var sant, vil jeg foreslå det iPad Mini er en liten iPad 2, med A5-brikke, 512 MB RAM og skjerm uten retina Display-teknologi. Størrelsen vil være 7,85 inches, så prisen bør være ganske stram.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!