En video av en påstått iPad 5-sak kan bekrefte den nye designen

En video av en påstått iPad 5-sak kan bekrefte den nye designen

I går gjennomførte vi en generell gjennomgang av alle ryktene som har vist seg så langt om den neste iPad 5, og ett av aspektene der vi la spesiell vekt, er den nye designen den kan innlemme. Som vi alle vet, har ikke Apple-nettbrettet fornyet designet på mer enn 3 år, så denne gangen kan vi bekrefte uten frykt for å ta feil at de fra Cupertino vil vise en ny visjon om iPad.

Interessant nok, bare et døgn senere, dukket det opp en nyhet som synes å bekrefte designen som hadde vært snakket om i flere måneder: iPad 5 vil arve designet til iPad Mini.

Videoen viser en påstått iPad 5-sak som skulle bekrefte reduksjonen av siderammene

Det vietnamesiske nettstedet Tinhte.vn, har publisert en video som viser tre påståtte saker som hevdet å være den neste generasjonen av iPad. Rett etter at videoen ble lastet opp til YouTube, har den blitt begrenset og kan ikke nås nå. Imidlertid har et nettsted klart å skaffe skjermbilder av det før det ble fjernet.

Til tross for at vi allerede har sett forskjellige tilfeller som ble sagt å høre til iPad5, er dette den første videoen som tilbyr presis informasjon om design og størrelse som det har vært ryktet om så lenge.

funda-ipad-5 (2) .jpg

Som vi ser av skjermbildene, ville iPad 5 være betydelig tynnere og mindre enn den nåværende generasjonen. En rask måling av ermene avslørt nesten 1 cm forskjell sammenlignet med iPad 4 siderammer. Rammene til den nåværende versjonen av Apple-nettbrettet måler praktisk talt 1,8 cm, mens i neste iPad 5 tyder alt på at det bare vil være 1 cm.

Hvis vi tar hensyn til alle de publiserte ryktene, vil iPad 5 arve designen til iPad Mini, gjøre den tynnere og lettere, et faktum som vil ha stor innvirkning på å redusere vekten på enheten, noe som har krevd fra Apple i noen tid. vær.

funda-ipad-5 (3) .jpg

Siden vi har kunnet lese på iPhone i Canada, er nettstedet som har avslørt denne informasjonen kjent for å ha gjettet karakteristikken til fremtidige Apple-produkter ved flere anledninger.

Vil du at den nye iPad 5 skal integrere designen til iPad Mini? Del dine meninger med oss.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!