contadores Skip to content

En video viser hvordan den nye iPad Pro fra 2018 kunne være

Vi er noen uker unna presentasjonen av en ny Apple iPad. Egentlig er det sannsynligvis to versjoner, en 10,5-tommers iPad og en 12,9-tommers iPad.

Alle ryktene ser ut til å antyde at iPad Pro 2018 (eller som de endelig blir kalt) vil ha et totalrenovert design, med veldig små sidekanter, ingen startknapp og et TrueDepth-kamera med ansiktsgjenkjenning.

Nylig har Zone of Tech designet Et interessant konsept av iPad “X” fra 2018 som vi kan se i en video. Det har ikke noe avfall, i videoen kan vi se hvordan neste generasjons Apple iPad kan være, med bilder av høy kvalitet.

Det kan interessere deg | Ny iPad Pro-design bekreftet takket være et iOS 12-ikon

Video om designen av den nye iPad av 2018

Videoen er laget av YouTube-kanalen ZoneofTech, og den belyser designen til de nye nettbrettene til selskapet til det bitte eplet og noen av de mest interessante detaljene.

Vi ser at Apple kunne presentere et nettbrett med en 10,5-tommers LCD-skjerm og med en bredde på 247,5 mm og en høyde på 178,7 mm. Vi vil snakke om dimensjoner som er praktisk talt identiske med 2017 iPad med en 10,5-tommers skjerm. Imidlertid vil rammene være mye mindre.

For sin del ville den 12,9-tommers iPad av 2018 ha dimensjoner på 280mm x 215mm og en tykkelse på 6,4 mm. Igjen, lignende dimensjoner.

I videoen ser vi også andre veldig interessante ting som endelig fjerning av hodetelefonkontakten og implementeringen av en prosessor A11X.

Apple kunne presentere sin nye iPad i 2018 i midten av september. Noen kilder indikerer at hovedpresentasjonen av iPhone og iPad vil være den 12. september, men ingenting er bekreftet ennå.