contadores Skip to content

En video viser noen av funksjonene som iOS 8 bør innlemme

En programvaredesigner presenterer noen nyheter som iOS 8 bør inkludere

Med WorldWide Developer Conference (WWDC) rett rundt hjørnet, blir spekulasjoner om hva vi kan forvente av den mer og mer tydelig. Konferansen, som vil bli holdt i San Francisco 2. til 6. juni, ser ut til å bringe nyheter, spesielt med tanke på programvare.

Selv om møtet i tidligere år hjalp Apple med å presentere nye enheter eller oppdatere noen av dem, ser det ut til at det ikke vil være slik og denne gangen alle øyne vil være på operativsystemene OS X 10.10 og iOS 8.

video-concep-ios-8-1

Vi utelukker ikke at overraskelsen kan komme med de ryktede presentasjonene av iWatch eller Apple TV, men basert på de siste rapportene som dukket opp på nettet, er det lite sannsynlig at vi vil høre fra disse to enhetene på årets konferanse.

Som vi sier, er en av de mest etterlengtede tingene, og som alle analytikere tar for gitt presentasjonen av iOS 8 med mye nyheter. Vi vet ikke om egenskapene til det oppdaterte Apple-operativsystemet som vises i videoen som vi presenterer i dag, vil se lyset neste måned, men noen av dem er ekstremt interessante og etterlengtet av de fleste brukere.

video-concep-ios-8-2

Vi må katalogisere videoen utelukkende som et konsept eller ønskeliste, mer enn et rykte eller en lekkasje av endelige egenskaper, men hvem vet. Forfatteren av det samme er programvareutvikleren Jupiter Winters Det i presenterer en serie endringer eller oppdateringer til noen funksjoner som for ham skulle vises i den nye iOS 8.

Disse nyvinningene vil gjøre din iPhone, iPad eller iPad mini mer nyttige og produktive enheter

Noe av det mest påfallende er ombyggingen av varslingssenteret der forfatteren har til hensikt at alle våre daglige aktiviteter vises på en ryddig måte, med påminnelser, kalender eller en interaktiv aksjelinje, på samme sted og tilgjengelig med et raskt blikk.

video-concept-ios-8-3

I tillegg ville ikonene i sosiale favorittnettverk være integrert og, enda viktigere, ha muligheten til å skrive eller svare på meldinger fra varslingssenteret umiddelbart. Designeren har også tenkt på å innlemme en knapp “Delete all” for å rense listen over varslinger med et pennestrøk med en morsom animasjon.

Kontrollsenteret presenterer en serie med skiftere på toppen for å aktivere eller deaktivere tjenester som WiFi, Bluetooth, plassering, flymodus eller energisparing raskt. Nedenfor inneholder det noen småprogram eller snarveier til applikasjoner som Kart, Bilder eller Innstillinger.

video-concep-ios-8-4

En annen interessant ting som vi kan se i videoen er inkluderingen av Finder-funksjonen som den vi har i OS X. Med det har forfatteren tenkt å ha på ett sted å se alle dokumentene som er opprettet med de installerte applikasjonene, akkurat som det skjer i det stasjonære operativsystemet. På denne måten kunne vi for eksempel fortsette å redigere et Numbers-dokument og åpne det fra Finder selv.

Som de forteller oss fra iPhoneinCanada, nyhetene om varslingssenteret, kontrollsenteret, Finder og noen andre funksjoner, vil gjøre din iPhone, iPad eller iPad mini mer nyttig og produktiv.

Tror du at iOS 8 Den skal omfatte noen av disse egenskapene?