contadores Skip to content

En video viser oss en iPhone 9 og en iPad Pro fra 2018 basert på rykter

I teorien planlegger Apple å lansere på markedet tre forskjellige smarttelefoner. To av dem, med OLED-skjerm på 5,8 ″ og 6,5 ″, vil bli kalt iPhone Xs (X, Xc) og iPhone Xs Max. Mens den tredje av dem ville ha en 6,1-tommers LCD-skjerm, og det ryktes om det nomenklaturen kan være “iPhone 9”. Og hvordan vil iPhone 9 være? I dag gir vi deg et videokonsept som vil gi deg noen ledetråder.

Apple vil presentere sine nye maskinvareprodukter på dagen Onsdag 12. september på Steve Jobs Theatre i Apple Park klokken 07:00 (spansk halvøy) i Cupertino, California. Det spekuleres i med muligheten for at selskapet til det bitte eplet, i tillegg til iPhone, vil presentere en ny iPad iPad Pro-linje 2018 uten startknapp og med de smaleste rammene.

Det kan interessere deg | Alle ryktene om iPhone XS som vi vet så langt

2018 iPhone 9 og iPad Pro videokonsept

Hvis du tenker på å kjøpe den billigste Apple-smarttelefonen av 2018, vil du helt sikkert være interessert i å ta en god titt på denne videoen lagt ut av ConceptiPhone YouTube-kanal. IPhone 9 vil ha en LCD-skjerm som vil redusere produksjonskostnadene for smarttelefonen, men den vil ha maskinvarekomponenter like kraftige som A12-brikken og har like kule funksjoner som Face ID.

IPhone 9 vil ha mindre RAM angående søsknene deres iPhone Xs og iPhone Xs Max, vil mangle 3D Touch-funksjon og vil innlemme en individuelt kamera, mens de to andre modellene med OLED-skjerm ville ha et dobbeltkamera.

Når det gjelder prisen, ryktes det at den kan koste 799 euro. På bildene ser vi hvordan iPhone 9 kunne komme i forskjellige fargeversjoner som blått, sølv, kobber og svart. Men mest sannsynlig velger Cupertino-firmaet mellomrom grå, sølv og gull.

Spor | BGR