free estadisticas Saltar al contenido

End Night HD for iPad, En skremmende og skummel skytespill

marzo 24, 2020

End Night HD for Apple iPad ankommer app-butikken

End Night HD for iPad og iPad 2 er det en skremmende skytter som vi på grunn av sitt tema kunne plassere innenfor overlevelsesskrekkgenren. Vi vil leve et overveldende og uhyggelig eventyr i en by ødelagt av et virus som gjør mennesker til gale mordere.

End Night HD iPad

Historien vil ringe en bjelle: et ukjent og ødeleggende virus Det sprer seg gjennom byen, og får de vennlige innbyggerne i en liten by til å bli farlige turgåere med tørst etter blod.

Hvis du har en iPad vil du kunne glede deg over en veldig riktig visuell seksjon, men har du en iPad 2, har du før du et av spillene med den beste grafikken som vi kan finne på Apple-nettbrettet. 60 FPS og antialiasing, en glede.

Det kan du beveger deg fritt rundt i byen og bestem deg for hvor du skal og hvor du er interessert i å komme deg videre. På denne måten kan du komme deg ut av dette marerittet ved å ta dine egne avgjørelser.

Oppdragene vil endres basert på valgene dine, skape en følelse av å være en del av en personlig historie og ikke bare bo i actionscenene. Løper jeg bort eller blir værende for å slåss?

Her er en End Night HD-video for iPad:

Hvis du vil skumle spill med snev av handling, End Night HD er et trygt valg for deg. Gå videre i denne byen ødelagt av viruset og bli kvitt turgåerne som har til hensikt å ødelegge deg.