contadores Skip to content

Endelig! Støtte på flere skjermer kommer snart til Word for iPad

Microsoft iPad flervindu
Siden i fjor overrasket iPadOS oss med forbedringer i multitasking-administrasjon som lar deg gjøre to eller flere ting på en gang, med den økte produktiviteten som dette innebærer. Siden den gang har flere og flere applikasjoner blitt tilpasset for å dra nytte av denne fordelen, nemlig Microsoft, gjennom Office, den nyeste.

Microsoft har startet kompatibilitetstesting av betaversjonen den tilbyr flere vinduer for Word og PowerPoint på iPadOS. Den nye muligheten vil tillate brukere å spare tid, takket være muligheten til å ha to dokumenter eller presentasjoner parallelt. Foreløpig er testing for delt skjermstøtte begrenset til såkalte “Office Insiders”, eller medlemmer av Microsofts offentlige beta-testprogram, tilgjengelig gjennom Testflight.

Hvordan ha multiscreen-modus for Word og PowerPoint på iPad?

I et blogginnlegg fremhever Microsoft tre forskjellige måter å få tilgang til denne funksjonen. Den første ber brukeren velge, holde inne og dra en fil fra listen over nylige filer, delte og åpnet i applikasjonen på kanten av iPad-skjermen for å åpne den ved siden av hverandre.

Fra Word eller PowerPoint, må du gjøre det sveip opp fra bunnen av skjermen og åpne dokken. Trykk deretter på og hold det samme appikonet og dra det ut av dock til venstre eller høyre kant av skjermen. Og berør til slutt dokumentet for å åpne det.

Den tredje måten, krever å være i Word eller PowerPoint, i visningene Nylig, delt og åpen på programmets startskjerm, trykk deretter på visningsmenyen for en fil i listen, etterfulgt av “Åpne i et nytt vindu”.

For øyeblikket har ikke Microsoft avslørt når den planlegger å gjøre iPadens flervindighetsstøtte tilgjengelig for alle brukere, men forhåpentligvis vil det være i løpet av veldig kort tid.