Endelig tillater YouTube Premium allerede å laste ned videoer i FullHD

For litt over et år siden introduserte YouTube YouTube Premium, sin betalingsplattform som gjorde det mulig å forbedre brukeropplevelsen når du spiller av videoer. Forbedringene vi har hvis vi betaler YouTube Premium er ikke få, men for å synliggjøre tilgangen til videoer uten noen form for reklame, eget YouTube-innhold, bakgrunnsavspilling … ah og muligheten til å laste ned videoer for å nyte offline. Problemet er at vi til nå ikke kunne laste ned videoen i den oppløsningen vi ønsket, men nå øker mulighetene.

Følgelig gjør nesten alle som vil laste ned en video på YouTube Premium det på mobile enheter, og applikasjonen på disse enhetene tillater ikke at den aktuelle videoen spilles av med en høyere oppløsning enn den på skjermen. Det vil si, selv om vi ser på en 4K-video, hvis telefonen vår har en FullHD-skjerm, på det meste vil vi se det i den oppløsningen (1080p). Problemet er at det samme ikke skjedde i nedlastningene, og det var noe som ikke hadde noen logikk.

YouTube Premium lar nå nedlasting i 1080p

Til nå, hvis du har et abonnement på YouTube Premium, vil du ha innsett at i det meste, du kan laste ned videoer i 720p oppløsning, det vil si HD. Dette skjedde selv om den aktuelle videoen var tilgjengelig i en høyere oppløsning, noe som er virkelig sannsynlig. Endelig ser det ut til at Google har innsett at vi er i midten av 2019, og at minimumsoppløsningen vi bør godta for multimediaforbruk er FullHD, ettersom vi i økende grad finner mer og mer 4K-innhold.

I noen land ser de allerede hvordan YouTube Premium tillater nedlasting av videoer i 1080p, en oppløsning med mye mer mening for smarttelefonene våre, som i det minste har FullHD-oppløsning (med mindre du har en Xiaomi Mi A3). Denne endringen gjør at videoene vi laster ned kan være tyngre, men ærlig talt, beslutningen om å fylle telefonens lagring mer eller mindre, bør være opp til brukeren, ikke applikasjonen.

På den annen side fortsetter vi å se noen behov på YouTube Premium. For eksempel, laste ned videoer med 60 bilder per sekund, spesielt når du laster ned spill. I Spania er det så vidt vi vet fortsatt ingen muligheter for å laste ned videoer i 1080p, og vi tror at det i Latin-Amerika heller ikke, selv om det er en funksjon som endte opp med å nå alle brukere av denne videostreamingstjenesten.

Kilde | Android-politiet