contadores Skip to content

Endelig versjon av iOS 7 Nå ​​tilgjengelig for kompatibel iPhone, iPad og iPod Touch

iOS 7 er nå tilgjengelig

Det har vært måneder med ventetid, men endelig, Apple har gitt ut den endelige versjonen av iOS 7. Siden for noen minutter siden er den tilgjengelig for nedlasting via OTA-oppdatering (Over luften) eller direkte fra iTunes, kobler til vår kompatible enhet.

ios-7-tilgjengelig

iOS 7 er den største OS-oppdateringen siden den ble utgitt i 2007 (Da het den iPhone OS). I tillegg til grensesnittendringen inkluderer den nye iOS 7 mange forbedringer og nye funksjoner som vil gi et nytt liv til iPad, iPhone og iPod Touch.

iOS 7 ble offisielt avduket i juni 2013, under åpningskonferansen til WWDC 2013, og siden har Apple gitt ut forskjellige utvikler-betas, og i dag, 18. september 2013, har vi endelig den endelige versjonen klar for nedlasting.

Det nye grensesnittet, identiteten til iOS 7

ios-7-enkelhet

Så snart vi installerer iOS 7 på enhetene våre, vil vi merke en stor endring. Grensesnittet har gjennomgått en enorm overhaling. Nå er operativsystemet mye mer minimalistisk og har et mer moderne utseende.

Apple forlater dermed skeumorfismo, og gir vei til et mindre overbelastet, lettere og mye mer minimalistisk grensesnitt.

Driften av operativsystemet endres neppe sammenlignet med tidligere versjoner. Fordelingen av elementene på skjermen er mer eller mindre den samme og endring er mer estetisk enn funksjonell.

ios-7-interactividad

Selvfølgelig gir denne endringen et nytt liv på enhetene våre og vil hjelpe oss å bli forelsket i iPad og iPhone igjen.

Endringene vil ikke glede alle, men mange ba om en grundig revisjon av operativsystemet og endelig har Apple gitt det til oss.

Hva tror du? På et personlig nivå kan jeg si at jeg ELSKER denne nye iOS 7.

Nye funksjoner på iOS 7

AirDrop-iOS-7

Men iOS 7 er ikke bare et “nytt ansikt” Endringer går på et dypere nivå og selvfølgelig Apple har grepet øyeblikket for å innlemme nye funksjoner, noen virkelig interessante.

Kontrollsenter, nytt varslingssenter, smart multitasking, AirDrop, ny Bilder-app, fullskjermnavigering fra Safari, den endelige versjonen av Siri eller FaceTime-lyd er noen av de nye funksjonene. Funksjoner som vil følge oss fra nå av på alle iOS-enheter som har versjon 7 eller nyere installert av operativsystemet.

Skal jeg ha noe i bakhodet før jeg installerer iOS 7

ios-7

Ja, det er viktig å huske på noen få ting. iOS 7 er en flott revisjon av operativsystemet. Det inkluderer mange endringer, og det er derfor mulig at det kan oppstå noen kompatibilitetsproblemer med apper, tilbehør og andre. Mange av disse feilene er allerede blitt oppdaget og fikset i tidligere betas, men i en offentlig utgivelse dukker det alltid opp slike problemer. Jo flere millioner øyne ser, jo større er sjansen for at det dukker opp feil.

Før du installerer er det veldig viktig å lage en komplett sikkerhetskopi av enheten, det er ikke vanlig, men under oppdateringen kan du få problemer og en sikkerhetskopi vil sikre at vi ikke mister all informasjonen vår i tilfelle katastrofe.

ios-7

Til slutt må vi huske at som en generell regel, Apple lar deg ikke installere en eldre versjon på nytt enn den sist offisielt tilgjengelige og at det foreløpig ikke er mulig å jailbreak, selv om det ser ut til at hackere allerede har tatt noen viktige skritt med denne versjonen.

Er det verdt å installere iOS 7 nå

ios-7-ipad-iphone

Dette er et godt spørsmål, og jeg tror det ikke har en absolutt sannhet. Hvis du liker å prøve nye ting, “rote rundt” og ikke er redd for mulige feil, er svaret åpenbart, ja, installer det nå og begynn å glede deg.

Tvert imot, hvis du vil at alt skal fungere bra, ikke får problemer og at ytelsen til enheten er optimal, kan det være lurt å vente noen uker, siden det er veldig mulig at Apple vil lansere iOS 7.0.1 eller iOS 7.0.2 til korriger mulige feil som vises i denne første versjonen.

Hva vil du gjøre i ditt tilfelle? Vil du oppdatere alle enhetene dine nå, vil du gjøre det litt etter litt, eller vil du vente på noen av de første oppdateringene?