contadores Skip to content

Enden på iPad Mini er veldig nær

Apple Keynotes for de kommende månedene lover å være lastet med interessante nyheter. I september får vi se den nye generasjonen iPhone og Apple Watch og i oktober nye Mac- og iPad-datamaskiner. Imidlertid, og snakker om nettbrett, vil ikke alle medlemmene få en oppdatering, fordi slutten på iPad Mini er veldig nær.

IPad Mini er død

Forrige gang selskapets minste nettbrett ble fornyet var i 2015 med iPad Mini 4. Siden den gang har den fått veldig lite omsorg eller oppmerksomhet fra Apple, annet enn å fjerne alternativene 32 og 64 GB for bare å forlate 128-varianten.

Til tross for rykter om at de i Cupertino kan forberede en iPad Mini Pro for i år, det har ikke vært lekkasjer eller informasjon når datoen for høstpresentasjonen nærmer seg. Og når vi ser det store bildet, er det vanskelig for det å gjøre sitt utseende i 2018, noe som vil bekrefte at 7,9-tommers nettbrett er død.

Dette fanger oss ikke overraskende. I mai 2017 hevdet en anonym kilde som jobber for Apple at iPad Mini var i ferd med å forsvinne.. Delvis fordi salget av enheten har gått ned, men også fordi iPhone-skjermene blir større. Hvis ryktene er sanne, ville det bitne eplet presentere en iPhone med en 6,5-tommers OLED-skjerm. En fullblåst phablet. Et nesten 8-tommers nettbrett ville være meningsløst.

På den annen side er det også den nye 9,7-tommers iPad som er rettet mot det innenlandske og pedagogiske publikum. Selges for 80 euro mindre og spesifikasjonene er bedre. Hvis Apple ønsker å opprettholde Mini-serien, bør det gjøre en full ansiktsløftning med iøynefallende funksjoner, i tillegg til et prisfall og posere det som en inndataenhet.

iPad Mini, nettbrettet som Steve Jobs aldri ønsket

23. oktober 2012 ble iPad Mini gitt ut, det første lille Apple-nettbrettet med en 7,9-tommers skjerm. Selv om det var et apparat anerkjent av publikum, ville han aldri ha sett lyset hvis Steve Jobs fortsatte med oss. Apple-grunnleggeren var overbevist om at 7-tommers nettbrett var en fiasko, og selv om de var veldig populære den gangen, ser vi at de i 2018 ikke gir mye mening.

Apple omstrukturerer nomenklaturen til utstyret. Det ser ut til at ideen er å skille dem i to typer: for normale brukere og profesjonelle. Dermed ville det være MacBook og MacBook Pro (MacBook Air kunne forsvinne), iPad og iPad Pro (forsvinning av Mini), iPhone og iPhone Pro (no Plus), iMac og iMac Pro og Mac (Mini?) Og Mac Pro.

via iDropNews