Er Airis verdt å gjøre med “El País”?

Foreløpig avisen “El País” har flere terminaler i promotering Airis som kan fås til lav pris sammen med en grunning som skal fylles.

Modellene som de har tilgjengelig, kan sees her, og for alle de som tviler på om de er anbefalt eller ikke, vil vi lage en liten forklaring.

Her har vi den laveste prisen, den Airis TM350:

  1. Multi-Touch Kapasitiv 3,5 “ HVGA-CPU Cortex A9 1 GHz – ROM 256 MB-RAM 512 MB- Kamera bak 2 Mpx og foran 0,3 Mpx – Litium-ion-batteri 1500 mAh – Pris 59,99 € + hefte (30 dager til € 1 ca. € 30) Totalpris: € 90 omtrent.

Bilde - Are Airis verdt det med "Landet"?

Anbefales? Ikke egentlig, fordi hvis vi har behov for å ha en smarttelefon som tilfredsstiller minimum, for eksempel å surfe på internett, bruke WhatsApp / Line, ta et bilde uten å forvente god kvalitet osv., kan vi velge en terminal som Samsung Galaxy Mini eller til og med Huawei G300 / Y300, med en pris på rundt € 110 med mye mer holdbarhet.

De tre andre modellene, noe dyrere, følg linjen av terminalen som er utsatt ovenfor, fordi det for prisen som er solgt er gratis terminaler av andre merker som oppfyller funksjonen til smarttelefon mye bedre enn disse.