Er Android det beste operativsystemet for smarttelefoner?

Er Android det beste operativsystemet for smarttelefoner? Som alle svarene på denne typen spørsmål, avhenger alt av hva du trenger. Hvis vi tar utgangspunkt i ideen om hvilke operativsystemer for smarttelefoner det er ganske mange, blant hvilke Android, iOS, Windows og andre mindre relevante skiller seg ut, som sailfish OS, BB10 eller Firefox OS uten å glemme Ubuntu-distribusjonen, er sannheten at det er ganske mange alternativer å velge mellom. . Det er klart hver og en med en serie egenskaper som vil gjøre det bedre eller dårligere, avhengig av hva hver bruker leter etter.

Er Android det beste operativsystemet for smarttelefoner?Er Android det beste operativsystemet for smarttelefoner?

Vi kommer til å prøve å flykte fra den så fasjonable “Fanboynization” hvis vi får lov til dette ordet, rundt de forskjellige operativsystemene for smarttelefoner som finnes i dag. Det vil si, spis å prøve å svare på spørsmålet vi stiller deg, vi ønsker ikke å ta en irrasjonell side for noen av operativsystemene som for tiden eksisterer for smarttelefoner, men vi ønsker å svare på om Android er så bra som de sier i dag, til og med å være markedets beste.

Hvis vi går tilbake til de første versjonene av Android, er det tydelig at det var et mobiloperativsystem som ikke var helt ferdig. Den presenterte mangler av alle slag, den manglet et enhetlig og sammenhengende grensesnitt i hele operativsystemet (som et resultat av denne mangelen begynte mange lag med produsenter å eksistere for å fylle denne mangelen, for eksempel). Det var ikke en merkelig situasjon heller fordi operativsystemer som mer eller mindre ble født på samme tid som og Apples iOS også hadde visse mangler i ikke mindre viktig som bruk av Bluetooth for eksempel. Det er sant at eldre operativsystemer på den tiden som Symbian eller Blackberry-operativsystemet var mye bedre polert i det minste når det gjelder funksjonalitet.

Med tiden og passering av versjonene er det riktig at Android har polert seg selv ikke så mye i funksjonalitet, men i utseende. Det første store spranget som ble gjort i denne forbindelse var med Android 4.0, etterfulgt av Android 5.0-lollipop. I disse to versjonene har det kvalitative spranget til Android når det gjelder utseende vært mer enn bemerkelsesverdig. Et bevis på dette er at flere og flere ser etter en ren versjon av Android i terminalene sine, for eksempel i Nexus.

Den store styrken til Android er tilpasningen som gjør det mulig for brukeren både i utseende og i de forskjellige tjenestene som kan brukes. Nå vil dere alle vite at det er en Android med Google-tjenester og en Android som mangler slike tjenester. Vi i denne artikkelen skal referere til den første.

Android er ikke det sikreste operativsystemet, muligens er det BlackBerry. Android er ikke det mest effektive operativsystemet, muligens Windows eller iOS, siden de med mindre maskinvare tilbyr lignende forestillinger. Det er ikke operativsystemet med det største antallet applikasjoner i butikken din hvis vi forstår nyttige applikasjoner. Det er ikke det beste ferdige systemet i forhold til grensesnittet av livet at vi kan finne forskjellige versjoner i henhold til produsenter.

Til nå kommer de dårlige nå de gode tingene fra Android. Det rene grensesnittet til Android begynner å gjøre hvis det ikke allerede er det vakreste på markedet. Bevis for dette er at andre operativsystemer begynner å hente inspirasjon fra det. Google legger stadig større vekt på sikkerhetsproblemene i operativsystemet sitt, derfor er det et poeng at uten å være den beste som vi sier det begynner å være veldig fremtredende. Når det gjelder maskinvaren som er nødvendig for at systemet skal fungere optimalt, må det tas med i betraktningen at det i dag er mye billigere å forbedre maskinvaren enn å forbedre programvaren slik at den er effektiv. Antallet applikasjoner på Google Play begynner å være ganske betydelig, og mange utviklere starter med Google-operativsystemet for å lansere applikasjonene deres. Gapet som opprinnelig eksisterte mellom Google og Apple i appbutikkene deres, blir mindre med en tendens til å redusere det.

Hvis vi legger til alt dette som Google tilbyr produsentene sitt operativsystem gratis, ser vi at det ikke er nødvendig å bruke 700 eller mer euro på en terminal slik det skjer i tilfelle iOS. Vi kan til og med si det Android er kanskje ikke det beste operativsystemet for smarttelefoner, men ja det Android er det mest balanserte operativsystemet som vi kan finne i dette markedet. Bevis for dette er at flertallet av brukerne bestemmer seg for en Android-terminal til skade for andre med noe annet operativsystem.