contadores Skip to content

Er den nye 10,5 ″ iPad Pro markedets beste nettbrett?

Apple ser ut til å ha funnet det perfekte tiltaket etter lanseringen av det nye 10,5-tommers iPad. En nettbrett verken for stor eller for liten. Rett og slett ideelt.

Den første iPad Pro-modellen som ble introdusert (også nylig oppdatert) hadde en 12,9-tommers skjerm, en ideell størrelse for designere som ønsker å jobbe med prosjektene sine.

Den neste Pro (9,7-tommers) modellen hadde en mer konvensjonell størrelse, og viste seg å være et flott alternativ for alle som lette etter en oppgradering til iPad Air 2.

Og den nye 10,5-tommers iPad Pro-modellen ser ut til å ha det riktig balanse: en skjerm som er 20% større enn den 9,7-tommers iPad Pro, men med 40% smalere sidekanter.

Lysere, kraftigere, mer iPad

Den 10,5-tommers iPad Pro-skjermen er 50% lysere enn skjermen til den første generasjonen iPad Pro. Dette betyr at den har mindre refleksjon, det vil si at du som bruker vil kunne se innholdet mye bedre i bred dagslys.

Videre er denne lyse skjermen i stand til å vise HDR-innhold. Det gir mer detaljer og mye skarpere. Det er en True Tone-skjerm, den har noen Skjulte sensorer som måler omgivelseslys fra omgivelsene for å justere fargenyansene sine automatisk.

Prosessoren er basert på en A10X Fusion-brikke, hvis ytelse er mye høyere enn for de aller fleste nettbrett-PC-er. Denne prosessoren gjør iPad Pro veldig rask, veldig kraftig og veldig flytende. Vi snakker om 4 GB RAM.

Men disse funksjonene i seg selv kan ikke gjøre 10,5-tommers iPad Pro til det beste nettbrettet på markedet. Men lanseringen av iOS 11 ja, og det er det sammensmeltningen mellom Apples programvare og maskinvare er langt overlegen til andre mobile enheter.

Vi står overfor et stort skritt i verden av teknologi som tilhører kategorien nettbrett. Takket være den spektakulære skjermen, den kraftige prosessoren, den ideelle størrelsen og den lette vekten, står vi overfor det mest imponerende nettbrettet du kan kjøpe i dag.

Spor | Forbes