Er det anonyme spørsmål på Instagram Stories?

Anonymitet er en av de mest populære, og mest etterlyste, sakene på sosiale medier.

Dette er grunnen til at anonyme spørsmål på Instagram Stories, ville de ha en så god mottakelse.

Som vi vet, er Instagram, som WhatsApp, og andre kjente sosiale eller meldingsnettverk alltid kontinuerlig utvikling for å få nyheter at de oppmuntrer brukere og ikke går glipp av en eneste, men det er problemer som noen ganger er veldig etterspurt, men som aldri kommer.

Instagram: matlevering med historiene

En veldig klar sak om sistnevnte er muligheten for å redigere tweets på Twitter.

Dette faktum ville provosere det berømte ordtaket om “Hvor jeg sa jeg sier, jeg sier Diego”, det vil si at vi alle kunne redigere tweets og fullstendig endre betydningen, innholdet, vedlagte bilder osv.

Dette er hovedproblemet som det sosiale nettverket for blåfugler utgjør.

Umiddelbart etter regnet det kritikk, og det var en bølge av brukere som sa at i det minste tweets fikk redigere de siste 5 minuttene siden publiseringen.

Siden dette ikke ser ut som det vil skje innfødt, slo Twitter seg sammen med et Twitter-administrasjonsselskap og promoterte tweetredigering.

La temaet Twitter ligge parkert, la oss gå tilbake til Instagram, og det er at et annet av problemene som er mest etterspurt av sosiale nettverk er oppretthold anonymitet på Instagram.

Som et resultat har vi skaffet denne upubliserte fangsten der vi ser et klistremerke med spørsmål i en Instagram Story, men det er ikke et normalt og nåværende klistremerke, men ville tillate anonyme spørsmål, ikke sant?

Bilde - Anonyme spørsmål på Instagram Stories, er det sant?

Det vanlige spørsmål-klistremerket som finnes på Instagram, mottakeren, det vil si den som plasserer klistremerket i historien sin, vet hvem som har sendt hver kommentar / spørsmål.

Men med denne nye klistremerket ville ingen vite hvem er hvert spørsmål, kommentar, mening osv.

Dette betyr at selv den som mottar spørsmålene ikke kan se hvem som har skrevet dem.

Vi synes det er en fantastisk idé, men vi beklager å si det det er ikke ekte, men en montering.

Det er mange viraler i Instagram-historiene der påstanden er anonymitet, det vil si at noen setter dette klistremerket med spørsmål og sier noe lignende som: “Fortell at det du sparer, jeg vil ikke si at navnet ditt er 100% anonymt”, “¿ Liker du noen? Legg igjen en melding her, jeg vil ikke si navnet ditt “,” Hva drømte du om i kveld? Alt du sier vil være konfidensiell “, etc.

Det ville være et godt alternativ hvis Instagram tillater denne typen anonyme spørsmål i fremtidenFaktisk, med tanke på alt som bringer til appen din fra tid til annen, ville det være en mulighet som ikke bør utelukkes 100%.

Slik ser du direktesendinger fra Instagram fra datamaskinen