contadores Skip to content

Er det en ytelsesforskjell mellom 4 GB RAM iPad Pro og 6 GB iPad Pro?

Ved å lagre avstandene kan vi betrakte iPad Pro som erstatning for en tradisjonell datamaskin. Selv om det er sant at ikke alle oppgavene vi kan utføre med en datamaskin fremdeles kan gjøres med det, det er ikke for mangel på kraft, men på grunn av operativsystemet.

iOS trenger ikke store tekniske krav for å kunne fungere problemfritt. Den er sterkt optimalisert for å kjøre på “beskjeden” maskinvare mer enn anstendig, og på iPad Pro er det som et skudd. Sen gjennomgang av 2018 er et kraftig beist Kunne flytte alt som foreslås, men mangelen på profesjonelle apper gjør at vi ikke kan klemme det til det fulle.

Avhengig av intern lagring av iPad Pro 2018 finner vi at det er versjoner av 4 og 6 GB RAM. Er det en klar forskjell i ytelse mellom de to?

RAM-en til iPad Pro 2018 er ikke for mer krefter, men for å administrere filer

IPad iPad 2018 er tilgjengelig i to størrelser: 11 og 12,9 tommer. I denne inndelingen kan vi gjøre flere underavdelinger avhengig av mengden intern lagring: 64, 256, 512 GB og 1 TB. 64, 256 og 512 GB versjoner har 4 GB RAM, mens 1 TB bruker 6 GB RAM.

For det første kunne man tro at de ekstra 2 GB RAM-en kan gjøre enheten (fremdeles) raskere, men sannheten er at den ikke gjør det. Dette er spørsmålet som flere brukere har stilt seg på Reddit, uavgjort om hvilken modell av iPad Pro 2018 de skal ta. Ekstra RAM tjener bare til bedre å administrere ekstra intern lagring, det vil si terabyten.

Apple har ønsket seg dekk ryggen mot mulige feil og avtak av systemet i 1 TB-modellen med mer RAM-minne. De aller fleste vil aldri trenge like mye lagring, minst av alt på et nettbrett. Denne varianten er rettet mot tunge brukere De gjør mye arbeid med video- og fotoredigering og må håndtere tunge filer. Ikke engang å installere alle spillene fra App Store ville uttømme en slik harddisk.