Ultralyd vil være nøkkelen i fremtidige Apple-enheter

Er det iPad for barn? Denne Apple-annonsen tror den gjør det

Noe av det Apple gjør best, er å markedsføre enhetene sine, noe som skaper i de fleste tilfeller et behov for kunden, som kort tid etter ender med å anskaffe enheten på vakt. I Cupertino fortsetter de å fokusere arbeidet sitt på iPad, som ikke lenger selges i tallene som ble solgt for lenge siden, men som fortsatt har et stort publikum og fremfor alt et stort marked over hele verden.

I denne anledningen har selskapet som Tim Cook driver lansert en ny iPad- og Apple Pencil-annonseserie på den offisielle YouTube-kanalen hans i Tyrkia, som vi kan se nedenfor, og hvor hovedpersonene er barn.

I hver video Vi kan se et barn tegne med iPad og fortelle tankeprosessen bak skapelsen.. Aldrene til barna som er med i videoene, varierer fra 7 til 13 år, kanskje for tidlig til å måtte tegne på en iPad, og ikke løpe bak ballen eller tegne på et blankt ark som kan fylles med farger. med noen malerier for livet.

For Apple er barn utvilsomt et stort marked, siden enheter av denne typen blir stadig mer brukt, men det er kanskje ikke den mest passende tingen å forlate en iPad til et lite barn i timevis, selv om Apple sier at det er det perfekte nettbrettet. Kanskje det er grunnen til at de i Cupertino, klar over dette problemet, jobber på full kapasitet i en ny forbedret og mer håndterbar foreldrekontroll, som kan komme i neste versjon av iOS.


Det kan interessere deg | IPad i utdanning: århundredets verktøy eller den ultimate distraksjonen?

Så lar vi deg være med resten av nye kunngjøringer fra Apple, hvor barn de store hovedpersonene, selv om vi skulle ønske at de ikke var det og fra Cupertino vil de fokusere på andre markeder, og spesielt på mennesker i andre aldre, at det ikke betyr noe at de bruker timer og timer limt på en iPad.

Tror du som Apple at iPad er et perfekt apparat for barn?

Spor | 9to5Mac