Er det Nexus 9 Rival for Apple iPad?

Er det Nexus 9 Rival for Apple iPad?

Googles Nexus 9 kan konkurrere med iPad- og Apple-modeller

Til nå har Apple vært den ubestridte vinneren i nettbrettmarkedet med sine iPad-modeller, selv om omsetningen i det siste har falt noe og Google har til hensikt å skaffe en del av markedet med Nexus-serien, og den siste innsatsen er Nexus 9.

kan være en av fordelene med Android er at det er et stort mangfold av modeller å velge mellom, i forskjellige størrelser, ulik kraft og muligens bedre egnet for forbrukere, men det skal bemerkes at det å gjøre det vanskelig for Cupertino og iPads utvalg ikke er en enkel oppgave.

Android vs Apple-nettbrett

Før vi snakker om Android- og Apple-modellene, og fokuserer en del av denne analysen på Nexus 9, minner vi deg om at vi publiserte en unboxing av det nye Google-nettbrettet, der vi detaljerer forskjellige aspekter av det.

nexus-9-rival-ipad-eple-2

applikasjoner

I dette aspektet må de forbedre seg, sies det at iOS-applikasjonene er bedre optimalisert for nettbrett enn de fra Google, som bare har en større versjon av dem. Dette er sant på en måte og nei, fordi ja Det er mange flere nettbrettoptimaliserte iOS-applikasjoner, men noen av dem består bare av iPhone-versjonen med innebygd zoom, for å passe bedre til skjermstørrelsen. Et eksempel på dette kan være Instagram-appen, som ennå ikke har en spesifikk versjon for disse modellene.

Google har lansert den nye Nexus 9, og et av målene er å strebe etter å gi mer posisjonering til applikasjonene for disse enhetene på Google Play, og er de første som dukker opp. Men fortsatt Det er fortsatt en lang vei for alle utviklere å ha i tankene å lage to forskjellige applikasjoner, en for smarttelefoner og en for nettbrett, som faktisk ville være ideelt for brukeren.

nexus-9-rival-ipad-eple-3

Nexus 9 kan være en god referanse for utviklere å ta hensyn til dens egenskaper når de utvikler applikasjoner for nettbrett, men før de skulle rette opp problemet med Lollipop, siden tilsynelatende krypteringen den bruker reduserer med opptil 80% av ytelsen til enheter, som har den nyeste versjonen av Googles operativsystem installert.

prisene

Når det gjelder pris, virker Nexus 9 mye mer justert, hvis vi sammenligner den med de fra Cupertino. Apple har alltid vært preget av å lansere modeller av nettbrett med priser “lite” rimelige og ganske høye, mer hvis vi sammenligner det med sortimentet som vi kan finne i Android, som har et bredt utvalg av priser for alle budsjetter.

Nexus 9 har allerede offisielle priser i Spania, og koster den enkleste modellen € 389, dette er en ganske rimelig mengde. Apple derimot Med lanseringen av de nyeste iPad Air 2- og iPad Mini 3-modellene har den endelig solgt nettbrett til en god pris, siden de forrige modellene har senket prisen betraktelig. Det er ikke vanskelig å finne en iPad Mini 2 for rundt € 270, å være en modell som kan konkurrere med mange av Android-seriene i samme prisklasse og overgå dem i aspekter som batterilevetid og ytelse eller skjermkvalitet.

nexus-9-rival-ipad-eple-4

For alt dette Nexus 9-modellen kan være en rival for Apple, siden den har gode tekniske egenskaper og er veldig konkurransedyktig priset. Men å se på Android-markedet, som er mye bredere, kanskje du har det litt vanskeligere. Det er et bredt utvalg av nettbrett på Android som er omtrent samme pris, slik at forbrukeren kan velge en av dem i stedet for den nye fra Google, slik vi har lært takket være Andro4All.

Hvis du tenker på å få en ny Nexus 9, må du vurdere om du foretrekker effektiviteten til iPad-er med iOS eller det store utvalget av Android-nettbrett, med gode spesifikasjoner og bedre priser “nesten” alltid. Men likevel tror vi at det nye Google-nettbrettet er et flott kjøpsalternativ, og du vil ikke bli skuffet.

Hva synes du om Googles Nexus 9? Har du kjøpt den, eller planlegger du å få den? Fortell oss hva som inviterer deg til å kjøpe den og hva ikke.