I dag er det 7 år siden Steve Jobs introduserte den første iPad

Er det praktisk å kjøpe en iPad i 2017?

Nylig var det syv år siden lanseringen av verdens første nettbrett, iPad. Som vanlig har Apple holdt oss og ventet på nye versjoner av denne enheten, men det er noe som ikke slutter å henge rundt hodene våre, og det er Har du enheter med større og større skjermer, er det verdt å kjøpe en iPad i 2017?

Vi anbefaler deg | Slik får du værinformasjon i iOS 10 varslingssenter med Jailbreak

I denne artikkelen vil vi gjennomgå noen av årsakene til at vi fikk se iPad som en viktig enhet.

Hva fikk oss til å bli forelsket i iPad?

Apple iPad Pro

IPad-en produserte en revolusjon i markedet som fanget oss fra første øyeblikk, og brakte funksjoner som i dag opprettholder det som kongen av nettbrett på verdensmarkedet. Her lar vi deg fire av de mest kjennetegnende egenskapene.

skjerm

Dette er det sterke poenget, det er det ingen tvil om. IPad-en ble utgitt som et alternativ for de som ønsket det beste fra begge verdener: et mobilt og intuitivt økosystem, men med funksjonaliteter som kunne ha liknet det med datidens datamaskiner. Derfor var det viktig at enheten hadde en stor skjerm. Og han oppfylte mer enn det.

Det kan interessere deg | Sammenligning AirPods vs Apple BeatsX, hvilken du kjøper?

I dag fortsetter mange iPad-er med forskjellige skjermstørrelser, men den største er Pro-varianten, som bringer oss nærmere en mer profesjonell verden.

Design

Hvis det er en ting Apple er en mester på, er det å designe. Hvordan kan det være ellers, iPad-en kom med et så nøye design at mange av oss ikke kunne slutte å se dingsen i flere minutter første gang det var foran øynene våre, studerer hver detalj i den slanke metallkroppen, så vel som sin sjenerøse skjerm som for tiden hadde utrolig kvalitet.

Vi anbefaler deg | Hvorfor er iPhone 7 den beste smarttelefonen i verden?

Skjermen til den første iPad vinner ingen priser i dag, men deres nyeste modeller kunne gjøre det uten problemer.

Makt

For å kunne flytte alle applikasjonene jevnt og med en stor skjerm bestemte Apple seg for å gi iPad-en deres utrolig kraft. Det var bedre enn det vi hadde sett på mange enheter, noe som hjalp ham å bevege seg fritt i alle situasjoner at vi satte ham foran.

applikasjoner

Appene var det viktigste i iOS-økosystemet, og Apple visste hvordan de skulle få utviklerne sine til å lage alle appene med iPad i tankene. I motsetning til Android, et system der de tilgjengelige applikasjonene får tablettene til å føles som enkle gigantiske mobiler, i iOS hadde alle applikasjonene en spesifikk design for denne iPad, noe som gjorde det mulig for oss å dra nytte av den enorme skjermen og kraften. Uten tvil kan dette være poenget som mest trakk oss til ham.

Det kan interessere deg | Apple skulle presentere en ny designet iPad neste måned

Apple iPad Pro

Hvis du ikke vil spise tostón som vi har lagt litt høyere, her vil vi oppsummere litt de endelige tankene.

IPad er fremdeles et flott apparat i dag. Det kan se ut til at med utgivelsen av de enorme nye iPhonene er det ikke lenger nødvendig, men apper som er spesielt designet for storskjerm og kraft, gjør den til en av de beste enhetene Apple har utgitt til dags dato.

Hvis du vil kjøpe en iPad, kan du gå videre, Vi forsikrer deg om at du ikke vil angre.

Har du nylig kjøpt en? Legg igjen svaret i kommentarene!