contadores Skip to content

Er det verdt det å oppgradere iPad 2 til iOS 8?

Mange iPad 2-brukere stiller det samme spørsmålet: Er iOS 8 verdt å installere? Vil jeg ha ytelsesproblemer? Den nye versjonen er kompatibel med nettbrettet, men kanskje den oppfører seg ikke så bra som den skal, men ikke i alle tilfeller.

Med iOS 7 i fjor var det allerede det samme spørsmålet Og det er at iPad 2 er et apparat som har vært på markedet i tre år og det er mange brukere som har benyttet seg av det, så eplebedriften har tenkt på dem når de lanserte det nye operativsystemet, til tross at han sluttet å markedsføre nettbrettet tidligere i år.

Har iPad 2 fortsatt den nødvendige kraften?

Enheten er utstyrt med en A5-prosessor og 512 MB RAM, hvis vi sammenligner den med dens etterfølgere, mangler det kanskje med tanke på strøm. Med utgivelsen av iOS 7 oppstod ytelsesklager, slik som nå har skjedd med iOS 8Men ikke alle var misfornøyd med iOS 7, som du kan se på Apple-forumene.

Behovet-ipad-2-bære-ios-8-2

iOS8 har blitt utgitt for den andre versjonen av nettbrettet, og mange har kommet til iPadizate for å klage på at enheten er tregere, Noen apper fryser eller overopphetes bakfra. Selvfølgelig er det også klager på batterilevetid, som for iOS 8 er varigheten mye kortere enn forventet.

Hvis vi vurderer at merket sluttet å produsere iPad 2 på begynnelsen av året og erstatte det med fjerde generasjon, er det rart at de til slutt kunngjorde iOS 8 for enheten. Hvis vi regner med at iPhone 4 går tom for denne nye versjonen av operativsystemet, blir beslutningen mer rart, selv om det også må tas med i betraktningen at den monterer en A4-prosessor, sammenlignet med A5, og kanskje er det denne forskjellen i behandlingen som har gjort dem tok avgjørelsen. Fremfor alt er velkommen muligheten til å velge brukere av Apple.

iPad 2 med iOS 8

Vi fortalte deg allerede forrige uke hvordan du installerer iOS 8 på enhetene dine forrige uke, la oss se hvordan det oppfører seg på iPad 2 egentlig, og om det er verdt det.

Nettbrettet oppfører seg løsemiddel i de fleste tilfeller. Med originale applikasjoner har den en veldig god respons og kan sammenlignes med ytelsen med det forrige operativsystemet. Twitter, Facebook, Mail og alle disse applikasjonene som vi bruker til daglig oppfører seg flytende. Det må også sies at det ikke er alle enheter som har ytelsesproblemer med iOS 8 og noen har høyere ytelse enn andre.

Behovet-ipad-2-bære-ios-8-3

Det er når vi bruker applikasjoner som krever mer strøm, som med nylige spill eller krevende applikasjoner, når vi merker en viss treghet i enheten, Men dette skyldes mer kraften til maskinvaren, som ikke måler seg, enn problemene som kommer fra operativsystemet. I tillegg er noen av disse applikasjonene ikke direkte kompatible med nettbrettet, selv om vi har den nyeste versjonen iOS 8 installert, så det vil ikke være et problem.

Vil du ha et tips for å forbedre ytelsen i iOS 8? Som de sier i Appleweblog, anbefales det å deaktivere effektene av bevegelsen til animasjonene, fra innstillinger. Med dette vil vi merke en viss forbedring i enheten, med mye jevnere overganger og vi vil øke ytelsen betydelig. Det kan vi Nyt den nyeste versjonen på iPad 2 uten problemer, er en anbefalt oppdatering, selv om det er du som bestemmer om du vil gjøre endringen.

Og du, har du installert iOS 8 på iPad 2? I så fall, fortell oss om opplevelsen din.