Har du en ny iPad Pro?  Du trenger disse appene!

Er det virkelig verdt å kjøpe den nye iPad Pro?

Apple har presentert to nye iPad Pro-modeller med 11-tommers og 12,9-tommers skjermer. Begge ankom markedet 7. november med en helt fornyet design og noe veldig interessant ny maskinvare.

Den nye iPad iPad 2018 har en skjerm som dekker praktisk talt hele fronten av nettbrettet, og den har veldig små siderammer. I tillegg har Apple endelig fjernet startknappen på nettbrettet ditt, noe som gir enheten et helt spektakulært utseende.

11-tommers iPad Pro er tilgjengelig fra 879 euro, mens den 12,9-tommers versjonen har en grunnpris på 1 099 euro. Men… er den prisen virkelig verdt å betale for en tredje generasjons iPad Pro?

Det kan interessere deg | 2018 iPad Pro: Offisiell pris på de to nye modellene til neste gen-nettbrettet

Produktivitet, kreativitet og multimediainnhold

Apple har alltid spionert sin iPad Pro-linje som fremtidens datamaskin. Og den visjonen fortsetter å ta form med de nye 2018-modellene. Selv om det stemmer iPad Pro er fremdeles langt fra å bytte ut en PC, Mac eller bærbar PCJa, den implementerer mange nye funksjoner i programvaren og andre forbedringer som super kraftig ytelse.

Nå, takket være ansiktsgjenkjenning Face ID, kan du låse opp din 2018 iPad Pro med ansiktet på få sekunder. Apple har også erstattet USB Lightning med en port USB-C som vil åpne for en hel verden av muligheter når det gjelder å jobbe med prosjektene dine og forbedre produktiviteten.

Kan du forestille deg hvor fantastisk det er å spille din favoritt Netflix-serie på den gigantiske skjermen med reduserte rammer av iPad Pro? Og hvor kraftig skal det være å ha 4 GB og 6 GB RAM for første gang i historien til Apple-nettbrett?

Men det er ikke alt … Det er mye mer. Med iPad Pro 2018, forsikret Apple at du kan bruke en ekstremt avansert Photoshop-applikasjon, med all kraften dette krever. Og de har introdusert en andre generasjons Apple Pencil som lar artister lage autentiske kunstverk på den produktivitetsfokuserte enheten.

IPad Pro er markedets beste nettbrett

Få enheter, og mye mindre nettbrett, er i stand til å nærme seg premium-kvaliteten både maskinvare og programvare som tilbys av Apples nye iPad iPad 2018. Designen, berøringen, dens tykkelse, elegansen, dens fusjon mellom interne komponenter og operativsystem. Alle funksjonene vil sannsynligvis føre til at den fortsetter å være den bestselgende nettbrettet på markedet i mange år.

Men det stemmer at prisen på de to iPad Pro-modellene er ganske høy. Avhengig av bruken du skal gi nettbrettet, vil det være verdt å kjøpe det eller ikke. Hvis du er som meg, som bruker nettbrettet til daglig, vil du være verdt å investere disse pengene i et produkt som vil vare mellom 3 og 5 år. Og du kan bruke den til alle slags oppgaver: prosjekter, dokumenter, fotoredigering, skriving, sosiale nettverk, nyheter, sport, videoavspilling, nettlesing …

Hvis du derimot mer enn å bruke iPhone til tingene dine, og du ikke vil eller ikke kan bruke så mye penger … kanskje du bør tenke på å kjøpe et rimeligere nettbrett. Med ankomsten av den nye iPad Pro fra 2018, forrige generasjons modeller vil senke prisen og det er det ideelle tidspunktet å oppmuntre deg til å kjøpe dem. Selvfølgelig ville du avvise alle design- og maskinvareinnovasjonene som den tredje generasjonen av iPad Pro tilbyr.

Til slutt kommer alt ned på om du er villig til å investere pengene dine på et nettbrett tilbyr praktisk talt den mest innovative teknologien på markedet. Men selvfølgelig, alltid husk hva dine mest grunnleggende behov er.

Mer info om den nye iPad Pro fra 2018: