contadores Skip to content

Er dette Googles Nexus 8 Future?

Et bilde viser et mystisk nettbrett som kan være Nexus 8

2014 startet som et år fullt av usikkerheter om fremtiden for Googles Nexus-utvalg av enheter, og det ble antatt at selskapet tenkte å fjerne rekkevidden fra markedet. Imidlertid ser alt ut til å indikere at det ikke vil være slik, og vi vil fortsette å se nye enheter i år, for eksempel modellen 6 eller 8, et nytt nettbrett som gir mye å snakke om at et nytt bilde nylig ville blitt lekket avslører designen.

Per i dag er det ukjent hvilke planer søkemotorselskapet har med Nexus 7, flaggskipsenheten innen nettbrettmarkedet, men det vi ser stadig tydeligere er at i år kunne de presentere en ny modell med en skjerm mellom 8 og 9 tommer kjent som 8. I følge ryktene vil dette nettbrettet være produsert av HTC-selskapet og ved mer enn én anledning har vi kunnet se bilder som viser denne antatte Google-enheten.

nexus-8-google-3

Nylig, selskapet har selv publisert et bilde der et mystisk apparat vises at vi til nå ikke hadde sett, og alt ser ut til å peke på at det er Nexus 8, selv om det ikke er bekreftet noe. På den annen side antas det at Google ved andre anledninger allerede har diskret filtrert dette nettbrettet.

Kan dette være et sant bilde av Nexus 8?

Dette bildet har blitt publisert gjennom Tenk med Google, en webside opprettet for å kommunisere de forskjellige kampanjene og prosjektene til selskapet. Som vi ser på bildet, gutta fra Mountain View de ville valgt et 4: 3-format for fremtidens Nexus 8, et design som ligner veldig mye på iPad Mini.

nexus-8-google

Valget av dette formatet er ikke veldig overraskende, spesielt med tanke på det store produsenter bruker 4: 3-formatet stadig mer på nettbrett i dette området av skjermstørrelser. Dette er alt dette fotografiet lar oss se, og det er at det dessverre ikke er mye mer informasjon om denne Nexus 8.

Nexus 8 vil være en tøff konkurrent for Apple iPad

Hvis disse enhetene skiller seg ut for en ting, er det deres god valuta for pengene Og hvordan kan det være ellers, med Nexus 8 ville de søke å konkurrere i markedet med en av sine viktigste konkurrenter: Apple iPad. I tillegg kan det sies at med denne modellen, som noen rykter antyder at den vil ha en 8,9-tommers skjerm, Kunne konkurrere med både iPad Mini og Air.

nexus-8-google-4

I tillegg kommenterer de fra TabletZona at denne nye nettbrettet ville være en stor utvikling med hensyn til den nåværende Nexus 7, siden den kunne har en større skjerm og mye kraftigere tekniske egenskaper.

Tror du bildetabletten kan være Nexus 8, eller tror du at Google ville valgt et annet design?