Revelados los posibles nombres del Redmi de gama alta: K20 Pro...

Er du interessert i flaggskipet Redmi? Du kan kjøpe det uten aksjeproblemer

Siden det ble kunngjort at Redmi skulle jobbe som et uavhengig merke for Xiaomi, er det mange rykter og lekkasjer som har oppslukt merkets terminaler. Til i dag teller det allerede med tre telefoner til salgs: Redmi Note 7, Note 7 Pro og Redmi 7. For noen timer siden så vi det første offisielle bildet av Redmi med et popup-kamera, og i løpet av den siste måneden er det ikke noen få ganger at vi har fortalt deg om Redmi-flaggskipet, som kommer med Qualcomm Snapdragon 855.

Normalt, når en telefon er foran av mange forventninger, har den vanligvis aksjeproblemer når den legges ut for salg, og tusenvis av brukere ønsker å få den, blir den bare offisielt presentert. Xiaomi har fått denne typen aksjeproblemer flere titalls ganger, til og med Redmi, fordi Redmi Note 7 inntil nylig bare kunne kjøpes i flash-salg. I dag har vi lært at flaggskip Redmi forbereder seg på å unngå disse aksjeproblemene.

Administrerende direktør for merket bekrefter aksjen til flaggskip fra Redmi

Det er normalt at i merkevarene som hovedsakelig selger i Kina, er en stor del av annonsene laget på Weibo sosiale nettverk. Mange ganger blir disse kunngjøringene til og med avgitt av administrerende direktør selv når de svarer til de forskjellige brukerne av plattformen. Det er ikke første gang vi ser noe slikt, og det vil ikke være den siste. I dette tilfellet spurte en bruker Lu Weibing om flaggskip Redmi ville ha nok lager, som han svarte bekreftende på, og på den måten sørge for at når den først blir presentert, har de ingen problemer med å levere brukere.

Redmi lager flaggskip

Dette er spesielt interessant på en enhet som flaggskip fra Redmi og er det Det vil ha noen kjennetegn på en ordago til en veldig redusert pris. Så mye at til og med sannsynlig vil konkurrere mot Xiaomi Mi 9 i verdi for pengene. Hvorfor? Vel, for som en god gjeldende flaggskipstelefon vil den ha Qualcomm Snapdragon 855 som en prosessor, det samme som vi ser i dyre telefoner. Andre detaljer, for eksempel kameraer, vil også være essensielle i denne terminalen, ettersom det forventes å ha tre baksensorer, 48, 8 og 13 megapiksler (sannsynligvis normal, vidvinkel og tele).

Litt etter litt får vi en ide om hva vi endelig vil se i flaggskip Redmi, men foreløpig er vi på vakt mot den nye informasjonen som lekker og som arbeiderne i merkevaren bekrefter. For eksempel ble tilstedeværelsen av NFC-brikken i denne terminalen for mobilbetalinger også nylig bekreftet. Helt sikkert, denne telefonen vil være veldig interessant spesielt for den lave prisen, som vil gjøre at den kan konkurrere med Xiaomi Mi 9 eller Lenovo Z6 Pro for eksempel.

Kilde | MyDrivers