contadores Skip to content

Er en iPad Maxi virkelig nødvendig?

For noen dager siden kom ryktet frem at Apple jobbet med en 12,9-tommers iPad som Tim Cook planlegger å kunngjøre neste år. Dette skulle indikere en klar strategi for Apple å ta nettbrettet i en annen markedsnisje, og dermed fullføre et mangfold av tilbud innen nettbrettbransjen som mangler i telefonsektoren.

Ville forbrukerne velkommen dette nye produktet med åpne armer? Er det det brukerne krever? Noe som har preget epleselskapet i løpet av historien har vært å skape behov som forbrukerne ikke visste at vi hadde.

maksimal ytelse-batteri-ipad

Husk at da Apple kunngjorde lanseringen av iPad Mini, var det ikke få mennesker som kastet hendene på hodet og trodde at de fokuserte forretningsstrategien sin på en blindvei, at Steve Jobs aldri ville ha tillatt det, og det var en tydelig demonstrasjon av at Cupertino-selskapet slo de blinde i et marked som stadig krever innovasjon. Resultatet har vært ødeleggende: IPad Mini har ikke bare ødelagt salget, men har også kannibalisert iPad-salg med hovedrollen i julen 2012.

Med iPad Mini har Apple dekket en betydelig markedsandel som var ute etter mer komfort når du tok iPad-en hjemmefra, brukte den til å lese favoritt-iBook-ene dine i t-banen eller sjekke e-post på gaten. De 7,9 tommer og 308 gram (mindre enn halvparten av storebroren) gjør alle disse oppgavene mye mer gjennomførbare.

Har en iPad Maxi virkelig mening for øyeblikket?

Personlig vet jeg ikke hvilken fremtid en 12,9-tommers iPad ville ha på markedet, siden jeg ikke vet om den vil dekke et reelt behov som folk mangler i noen av de to andre iPad-ene. IPad Mini ga en ekstra bonus til de menneskene som ønsket å ta nettbrettet deres overalt, mens den vanlige iPad vanligvis holder seg hjemme som en erstatning for datamaskinen for oppgaver som å bla gjennom, sjekke e-post og sosiale nettverk.

Hvor skulle denne antatte iPad Maxi ligge?

Den vil kjempe mot interessene til den normale iPad-en, siden forbrukerne av Mini tror at de leter etter noe helt motsatt av det Maxi ville gitt. Når det gjelder å legge igjen et nettbrett på et fast sted (jobb, hjemme …) tror folk at de aldri vil si nei til en økning i skjermen, men er det noe Apple anser som et uoppfylt behov? Vil du betale en høyere pris for en større iPad? For mange mennesker, inkludert meg selv, 9,7-tommers skjerm gir en mer enn tilfredsstillende service og på ingen tid har det blitt for lite.

Nå må vi bare vente på utfallet av hendelsene og se om Apple virkelig øker familien til sine berømte nettbrett, eller tvert imot, det er bare falske rykter som stadig omgir og vil omgi selskapet som Tim Cook driver.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!