contadores Skip to content

Er en iPhone X virkelig raskere med iOS 12 enn med iOS 11?

Under den første konferansen under WWDC 2018-arrangementet, forsikret Apple det iOS 12 vil tilby mye større ytelse enn iOS 11, og det vil i utgangspunktet være dobbelt så raskt.

Spesielt i presentasjonen av iOS 12 ble det indikert at applikasjonene ville bli åpnet 40% raskere, tastaturet ville være 50% mer flytende, og kameraet ville åpne 70% raskere.

Det stemmer at ytelsen til iOS 12 er doblet, og dette er noe som helt klart vil gjenspeiles i batteriets levetid av enheter som er kompatible med denne versjonen av operativsystemet. Men hvor rask er iOS 12 sammenlignet med iOS 11?

Det kan interessere deg | Det er så raskt iOS 12 fungerer på en iPhone 5s fra 2013

iPhone X: hastighetstest mellom iOS 11 og iOS 12

Siden Apple Insider har publisert en video med en veldig komplett hastighetstest mellom iOS 11 og iOS 12 på en iPhone X. Resultatene er ganske slående.

Interessant nok startet iOS 11 litt raskere enn iOS 12. Men i de andre testene var iOS 12 mye raskere enn den forrige versjonen. GPU-resultatene demonstrert en økning på 20% i ytelse på iOS 12.

Når det gjelder åpning av applikasjoner (og spill), kan du effektivt se i videoen hvordan du gjør det de aller fleste apper åpner sekunder raskere på iOS 12 enn i iOS 11. Selv med de appene som nylig er blitt omgjort av Apple, for eksempel Voice Notes eller Apple Books.

Det må huskes at dette er den første beta-versjonen av iOS 12 … det vil si ikke den mest stabile beta-versjonen som vi får se. Og fremdeles er ytelsen ganske enkelt spektakulær.

Sannheten er at det hadde vært mye mer interessant se hvordan iOS 12 presterer på en tidligere generasjons enhet, for eksempel en iPhone 6 eller iPhone SE, her vil vi virkelig se om ytelsen påvirker, positivt eller negativt, terminalen.