contadores Skip to content

Er Live Photos det beste av iOS 9 på iPhone 6s og 6s Plus?

Den splitter nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus De skal i salg i morgen, fredag ​​25. september, for salg i USA og 11 andre land. De siste Apple-smarttelefonene kommer, ved siden av iOS 9, med funksjoner som er så imponerende som Levende bilder, 3D Touch, 4K-opptak, netthinneflash og en mer proaktiv Siri.

Fra iPadizate har vi tatt hensyn til alle funksjonene og nyhetene i iPhone 6s og 6s Plus, og vi ønsket å stille følgende spørsmål: Er Live Photos den beste funksjonaliteten til iOS 9 og Apple smarttelefoner?

Levende bilder

Men før du starter, er det viktig å vite det hva er Live Photos og hvordan fungerer det virkelig i den nye og kontroversielle iOS 9. Hvis du vil vite mer om denne funksjonaliteten, fortsett å lese …

Hva er Live Photos-funksjonen til iPhone 6s og 6s Plus?

I utgangspunktet, og som en oppsummering, er Live Photos en ny funksjonalitet som tillater oss fange “levende” øyeblikk med bevegelige fotografier.

Levende bilder

Disse små animasjonene av bildene i Live Photos lager hvert bilde blir levende, og tilbyr oss muligheten til å ta det som skjer rett før og etter øyeblikket vi tar bildet.

For å aktivere Live Photos er iPhone 6s og iPhone 6s Plus i stand til å “ta opp” eller fotografere 1,5 sekunder før hvert bilde blir tatt, og 1,5 sekunder etter. Animasjon vises når et 3D Touch-trykk brukes på et bilde.

live-bilder-ios-9 (4)

Kameraene til iPhone 6s har forbedret seg betraktelig

Til tross for at de fortsatt er langt fra 16 MP-sensoren til Samsung Galaxy S6, har kameraene på iPhone 6s eller 6s Plus med iOS 9 blitt betydelig og kvantitativt forbedret. Nå har frontkameraet Netthinneblitz og 5 MPmens bakkameraet tilbyr 12 MP og muligheten til å spille inn videoer på 4K-oppløsning.

De nye funksjonene til de to Apple iPhone 6s-modellene fører oss direkte til spørsmålet vi stilte i dag, og oppfordrer oss til å oppdage om Live Photos utnytter potensialet mest av de nye kameraene.

Sannheten er Live Photos har ikke hatt den store effekten at Apple trodde det ville ha denne funksjonaliteten. Det er imidlertid en stor teknologisk endring som, hvis du klarer å lykkes blant iOS 9-brukereDet kan endre måten vi tar og deler bilder helt på.

Levende bilder

Live Bilder er ikke bare videoer

Apple ønsket å understreke at et fotografi tatt med Live Photos-funksjonen ikke er en video, teknologien bak Live Photos Kombiner 12 megapiksler JPG-filer med MOV-filer.

Et Live Photo samler et JPG-bilde og en MOV-video som inneholder 45 bilder som spilles med 15 bilder per sekund. Dette betyr at Live Photos bruker mer enn dobbelt så mye plass som et vanlig bilde.

Levende bilder

Men Live Photos har noen ulemper, ettersom vi er godt informert av MacRumors, for å bruke den nye funksjonaliteten til iOS 9 og iPhone 6s du må gjennom en kort læringsperiode. Live Photos fungerer best for å fange miljøet, ikke handlingen. Så hvis vi beveger kameraet litt når vi tar et Live Photo, vil det endelige resultatet bli ødelagt.

Vi er sikre på at snart, veldig snart, og akkurat som det skjedde med saktefunksjonen til Apple smarttelefoner, YouTube vil bli fylt med videoer med bilder og videoer tatt med Live PhotosOg på iPadizate vil vi være her for å fortelle deg om det.

3D Touch

Kort sagt, Live Photos er en spektakulær funksjon, ja, men du må vite hvordan du bruker den og dra nytte av fordelene samtidig som den reduserer ulempene. Jeg vil gå så langt som å si at Live Photos kanskje er den beste funksjonen på iPhone 6s og 6s Plus, men IKKE uten kombinasjonen mellom den og 3D Touch-teknologien. Hva syns dere?