contadores Skip to content

Er Siri den minst smarte virtuelle assistenten der ute? Apple kan endre det

Det ser ut til at Apple er klar til det ansette opptil 142 nye ansatte med verk relatert til Siri, din virtuelle assistent for iPhone, iPad og iPod touch.

Det er omtrent det dobbelte av antall ansatte som ble ansatt på dette tidspunktet i fjor. Så alt tyder på at selskapet til det bitte eplet er utvikle nye planer for å forbedre Siris AI-programvare.

Siri og stemmekommandoene har vært Apples svakheter i det siste. Spesielt etter lanseringen av din nye HomePod, siden smarthøyttaleren bare styres av den virtuelle assistenten.

På den annen side, rivalene til HomePod, spesielt enhetene Amazon Echo, har blitt høyt verdsatt av forbrukere angående Alexa stemmekommandoer.

Det kan interessere deg | Siri, snikingen: en iOS 11-feil gjør det mulig å lese meldinger på iPhone til noen

Siri vil bli oppdatert med nye funksjoner i iOS 12

Siri hadde i første omgang store fordeler i forhold til konkurrentene. Men litt etter litt mistet Apples virtuelle assistent ledelsen og har blitt den verste assistenten bak Alexa og Google Assistant. Men nå, heldigvis, Dette kan endre seg takket være Apples planer for iOS 12.

Antallet av Apples arbeidslister for Siri har økt betydelig Som du ser i den analytiske grafen som vi legger ved. For øyeblikket er veiviseren ideell for de mest grunnleggende handlingene. Men Alexa har for eksempel mange flere funksjoner takket være programvare utviklet av tredjepartsutviklere.

At Apple ansetter så mange ansatte for sine Siri-prosjekter, innebærer det det bitte eplebedriften er igjen klar til å konkurrere Ansikt til ansikt (eller enhet-til-enhet) med Amazons Alexa.

Kilde | Cult of Mac