contadores Skip to content

Et alvorlig sikkerhetsbrudd lar deg se bilder på en låst iPhone

Noen hackere har oppdaget en ny metode for å låse opp bilder, kontakter og meldinger på hvilken som helst iPhone takket være et alvorlig sikkerhetsbrudd som Siri og VoiceOver bruker.

Alle Apple-enheter er sårbare for denne farlige nye feilen. I det minste alle de som henfører iOS 8 eller senere versjoner.

Hacket har endelig blitt avslørt av EverythingApplePro i en video som vi selvfølgelig vil legge ved i denne artikkelen. Vil du vite hvordan du kan forhindre å beskytte deg mot dette farlige sikkerhetsbrudd? Vil du vite hvordan de har klart å få tilgang til bildene?

Hvordan de klarte å hacke iOS gjennom et sikkerhetsbrudd

Det krever ikke noen form for kodingsopplevelse eller å være en avansert hacker for å “dra nytte av feilen” og hacke systemet for å få tilgang til bilder og meldinger fra en låst iPhone.

Alt som trengs er offerets iPhone, selv om den er låst. Slik oppnås det:

Først av alt må du ringe til iPhoneTelefonnummeret ble funnet ut ved å spørre Siri “hvem er jeg”. Meldingsikonet på offerets iPhone blir deretter trykket for å sende en personlig melding.

Da er Siri aktivert til aktiver voiceover. Det neste er å dobbeltklikke på tekstfeltet øverst og holde det der mens du trykker på tastaturet (se video).

Etter deaktivering av VoiceOver er det mulig å få tilgang til alle kontaktene (til og med se samtalene) og legg til bilder fra fotoalbum iPhone, som fremdeles er låst. Det er skummelt, ikke sant?

Slik forhindrer du denne iOS-feilen

Heldigvis er det mulig å beskytte din iPhone / iPad mot denne alvorlige sikkerhetsfeilen via Innstillinger> Berør ID og kode deaktivere Siri-alternativet og Innstillinger> Siri deaktivere alternativet Lås skjerm.

Foto 17-11-16 20 34 37 (1)

Foto 17-11-16 20 34 27

Sjansen er stor for at Apple vil skynde seg å fikse denne alvorlige feilen i den nye versjonen iOS 10.2 som for øvrig; Det vil inkludere flere emojis, nye bakgrunnseffekter i iMessage, stemme på Apple Music, iPhone 7 bakgrunnsbilder, SOS-funksjonalitet, en widget for videoer og mye mer.

Kilde | Cult of Mac