Et besøk til stedet der Apple torturerer den nye iPhone 6

Stedet hvor Apple utsetter den nye iPhone 6 for “tortur”

Innen gangavstand fra selskapets travle Cupertino-campus ligger en bygning som ikke ser ut til å spille noe særlig. Innvendig er det siste stedet på jorden du kunne tenke deg å være hvis du var en iPhone. Det er her der Apple tester sine nyeste modeller for hva slags ting som kan finnes i den virkelige verden: dråper, trykk, torsjon, slag. I utgangspunktet alle tingene som kan gjøre vår elskede dings til en liten haug av metall og glass.

“Vi har designet produktet for å være utrolig pålitelig gjennom dets bruk i den virkelige verden,” sa Apples senior visepresident for global markedsføring Phil Schiller, “Og i utformingen må de da validere i stor grad, og se om det er opp til oppgaven å brukes i den virkelige verden, og hva er kreftene og presset som kan utøves på den.”

bevis-apple-iphone-6

Som en generell regel, Apple viser vanligvis ikke disse testene til personer utenfor selskapet. Den eneste grunnen til at de har blitt kjent i dag, er fordi Apples nyeste iPhone, iPhone 6 Plus, er dubbet. I det minste er det dette som skjer med noen mennesker. Det virkelige spørsmålet vil være å se hvor mange mennesker noe som dette skjer med dem, og om det virkelig skjer når enheten er lagret i lommen.

bevis-apple-iphone-6-2

Apple tester 30 000 enheter med iPhone 6

Apples svar i denne forbindelse, som kom først gjennom en uttalelse og nå gjennom disse testfasilitetene, er det iPhone 6 er ganske solid. Den er laget med stål- og titaninnsatser designet for å forsterke potensielle spenningspunkter, en spesiell blanding av aluminium som selskapet formulerte, og ionestyrket for glass. Men det viktigste er det Apple sier at iPhone 6 har gjennomgått hundrevis av testersamt en test i lommene til selskapets tusenvis av ansatte før enheten traff butikkene.

bevis-apple-iphone-6-3

Hva er det nøyaktige antallet enheter Apple måtte teste før det ble solgt? Cirka 15 000 for hver av modellene, ifølge selskapet. “IPhone 6 og iPhone 6 Plus er de mest testede enhetene”, ifølge Dan Riccio, senior vice president for hardware engineering ved det multinasjonale. “Når vi legger til flere og flere funksjoner, må vi finne en måte å ødelegge enheten før kundene gjør det.”

bevis-apple-iphone-6-4

Noen av testene som har blitt sett er ikke bare brudd, men tester også smarttelefonene gjennom de normale påkjenningene de kan lide i deres naturlige bruk. Det inkluderer tester der de satt på dem. Tanken er å utsette telefonene for en serie tester som kan skje gjennom livet, men uten å bruke livet ut på det.

Som vi kan se i denne rapporten som gutta fra TheVerge har delt, har Apple utsatt sine nye smarttelefoner for mange tester, så kanskje det er andre problemer som kan føre til at den dobles på den måten vi har kunnet se på nettet de siste dagene. For øyeblikket, som vi allerede har kommentert ved en annen anledning, er eplebedriften klar til å erstatte de enhetene som har blitt bøyd og har blitt misbrukt.

Hva tenker du om testene som Apple sender til sine nye smarttelefoner? Tror du det er et designproblem at de bøyer seg slik?