contadores Skip to content

Et bilde av en mulig sak for den nye iPad Pro kunngjør en stor endring

Det kommende september-arrangementet kan bety en før og etter for iPad-oppstillingen. Hvis iPhone i fjor tok all æren med ankomsten av iPhone X, kan dette året være året som markerer ankomsten til en helt ny iPad. En ny enhet som utnytter fremskrittene som den nyeste Apple-telefonen hadde med seg, som TrueDepth-sensor og rammeløs designAlt dette for å gi en unik opplevelse, som vil pålegge seg selv mot konkurrentene.

I dag finner vi nye ledetråder til denne redesignen, og det ser ut som det kommer dårlige nyheter for de som ventet et visst nivå av bakoverkompatibilitet med det hyppigere iPad Pro-tilbehøret, for eksempel Smart Keyboard. Et fotografi av det som ser ut til å være en sak opprettet for en av de neste iPad-ene Den har blitt omtalt på Slashleaks, et nettsted som er kjent for å samle noen av de største lekkasjene de siste årene.

I utformingen av saken er det mulig å skille et kutt som ligger rett over lynkontakten. I følge ryktene kan dette være den nye posisjonen til Smart Connector, designet for vertikal bruk av iPad, noe som kan innebære at det nåværende tilbehøret ikke ville være kompatibelt med denne nye modellen. Selvfølgelig vil dette være en stor ulempe for de som tenkte å bytte til den nye iPad, spesielt på grunn av de høye kostnadene for Smart Keyboard.

Kilde: Slashleaks

Det kan interessere deg | Apple kunne presentere ny iPad Pro og en 13 ″ MacBook, men ikke iPad mini

Det er også mulig å finne et nytt kutt rett under det som ser ut til å være volumkontrollen, men hvis vi følger denne ordningen, Smarttastaturet ville fremdeles ikke være kompatibelt, da det ville hindre både volumkontrollknappene og kameraet. Det er mulig at dette har en annen bruk, men det får oss absolutt til å tvile på om produsenten av saken virkelig kjenner designet til den nye iPad. Det virker absolutt ikke som den typen feil Apple ville gjøre.

via | MacRumors