contadores Skip to content

Et nytt konsept av iOS 8 viser et kontrollsenter med flere alternativer

IOS 8 forventes å bli avduket under WWDC

Det er forventet at Apple under WWDC, verdenskonferansen for utviklere, som arrangeres mellom 2. og 6. juni, vil presentere Apple den nye versjonen av operativsystemene til produktene sine, både datamaskiner og mobile enheter.

Det som betyr noe for oss er operativsystemet til mobile enheter, iOS8. I fjor de endret grensesnittet fullstendig med en helt fornyet design, basert på minimalisme og former.

Inntil i disse dager kommer, at det ikke er mye igjen, sannheten, vi må nøye oss med å tenke på hvordan iOS 8 vil se ut og med hvilket nytt aspekt det kan overraske oss. Noen ønsker at de skal inkludere noen aspekter og alternativer, andre vil ha andre; Sannheten er at du ikke kan glede alle.

concep-ios-8-centro-control-1

Se for deg et nytt kontrollsenter for iOS 8

Som allerede har forestilt seg hva iOS-oppdateringen kan ha igjen, er den grafiske designeren Ryan Gilsdorf. I den nye videoen som er lastet opp til YouTube-kanalen din, kan du se en Helt redesignet kontrollsenter.

I den kan du se hvordan det ville være nye alternativer. I henhold til hva Gilsdorf har forestilt seg, vil vi ha muligheten til å se hvor vi bodde i videoen vi så på, også se musikken vi hørte på, kalenderen, været … og dette bare ved å skyve fingeren på en meny som viser de forskjellige widgets.

concep-ios-8-centro-control-2

Dessuten, også det vil være nye knapper med snarveier til applikasjoner, for eksempel den som vil ta oss til iDevice-innstillingene uten å måtte gå til Innstillinger-appikonet. De andre knappene vil forbli intakte.

Nytt Siri-grensesnitt og nye alternativer

En annen ting som har vekket vår oppmerksomhet rundt konseptet Gilsdorf har vært hvordan det har representert Siri i hva, for ham, ville være den neste versjonen av iOS. Vi ser at den har en helt fornyet grensesnitt og mer diskret enn det nåværende.

I tillegg har konseptdesigneren også forestilt seg nytt alternativer for å forbedre personaliseringen av operativsystemet. Konkret har den fokusert på startskjermen og har utviklet et system for å ta hensyn til. Takket være dette alternativet kan vi konfigurere ikonene (hvis vi vil ha dem mer firkantede eller rundere), hvis vi vil at de skal ha navnet på appen under ikonet, justere skyggeleggen og til og med få dem til å vises i gråtoner. Veldig interessante alternativer som vil glede alle brukere som ønsker å kunne personalisere sin iPhone eller iPad ytterligere.

Konseptet-ios-8-kontroll-senter-3

Vil vi se forbedringer i Kontrollsenteret og tilpasningsalternativene i iOS 8?

Men som vi sier, dette er alle forutsetninger fra en grafisk designer som vi har kunnet se på iPhone i Canada. Vi blir nødt til å vente med å se hva iOS 8 virkelig rommer for oss, som vi sa, muligens vil ventetiden avsluttes under innledende tale til WWDC 2. juni.

Hva likte du mest med dette konseptet?