Et nytt selskap blir med i produksjonen av iPad Mini 2

Etter hovednotatet for noen dager siden, har iOS 7 blitt hovedpersonen i alle nyhetene relatert til Apple. I iPadizate glemmer vi imidlertid ikke at selskapet snart vil presentere det vi liker så godt: den nye maskinvaren. Og som vi ikke glemmer, fortsetter vi å gjengjelde ryktene som dukker opp på nettet. I dag leste vi at tilsynelatende kunne Apple ha kontrakt på tjenestene til en ny enhetsprodusent for å produsere iPad Mini 2.

Nye rykter sier at Apple kunne diversifisere iPad Mini-serien med to forskjellige modeller

En ny rapport sikrer at det Taiwan-baserte selskapet ODM Wistron har sluttet seg til Foxconn og Pegatron som produsenter av iPad Mini 2. I følge denne nye rapporten vil utgivelsesdatoen for iPad Mini 2 være senest den tredje 2013 kvartal.

Informasjonen virker imidlertid noe motstridende. Mens integrering av et tredje selskap til produksjon av iPad Mini 2 kunne antyde en økning i produksjonen av Apples minste nettbrett, den samme rapporten antyder at Wistrons engasjement i Mini 2-produksjonen vil starte i 2014Så det skal ikke påvirke utgivelsen, som skal til senere i år.

ipad-mini-2.jpg

Men, det taiwanske firmaet har allerede lansert sine fasiliteter å produsere neste generasjon iPad Mini, ifølge rapporten, en forutsetning før du får godkjenning fra Apple.

Teoretisk sett ville innbyggingen av dette nye selskapet ikke skje før i 2014, men hva om Apple trenger å øke produksjonen før? Ved å ha produksjonslinjer klare, kan de i Cupertino når som helst dra nytte av Wistron-anleggene, for eksempel for å støtte mulig produksjonssvikt på Foxconn og Pegatron.

Som Digitimes rapporterer, produserer Wistron masseenheter for andre merker, så dette kan bety at kontrakten om å produsere Apples iPad Mini kan utvides for fremtidig samarbeid.

ipad-mini-sikte-høy-284x3501

Wistron er spesialisert på produksjon av nettbrett, smarttelefoner og bærbare datamaskiner, så hvis Apple trenger sine tjenester til enhver tid, ville overgangen til å produsere iPhone og iPad være relativt enkel for selskapet.

Ifølge Wistron er selskapet i tråd med Apples nåværende innsats for å optimalisere forsyningskjeden, på grunn av det store fallet som ser ut til å vente på epleselskapet, slik Tim Cook antydet i en uttalelse for noen uker siden. .

Alle brukere, analytikere og forbrukere generelt håper det Apple har store overraskelser i vente for andre halvår, og blant disse overraskelsene er lanseringen av en fornyet iPad Mini.

ITV-ipad-mini-produksjon-2-

Noen snakker om mulighet for å lansere to nye versjoner av iPad Mini, en med Retina-skjerm, dyrere, og en annen billigere og uten Retina-skjerm. Begge versjoner ville motta en ny prosessor som vil gi mer strøm til den lille nettbrettet for å fritt kjøre det nye operativsystemet. Som de forklarer i IbTimes, kunne den billigste Mini 2 komme ut mellom september eller oktober, mens iPad Mini 2 med Retina-skjerm og høyere byggekvalitet ville være planlagt like før juleferien.

Tror du at det er mulig at Apple også diversifiserer sin iPad Mini-linje med 2 nye modeller?