Et påstått bilde av Xiaomi MiPad, dens Future Tablet, er lekket

Et bilde av det antatte Xiaomi-nettbrettet vises døpt som “MiPad”

Etter lanseringen av Xiaomi Redmi Legg merke til at slik vi kunne se det var en stor suksess i Kina, og at de klarte å selge 100 000 enheter på bare 34 minutter, ser det ut til at selskapet er i alles severdigheter, og sannelig er det ikke for mindre.

Det har gått rykter om i flere måneder at det kinesiske selskapet forbereder en high-end nettbrett kalt “MiPad” for å konkurrere direkte med iPad og Samsung Galaxy Tab, to av de mest populære nettbrettene på markedet i dag.

Nå som vanlig er det publisert en Weibo påstått bilde av MiPad og de forsikrer at lanseringen vil komme i løpet av de neste dagene. Tilsynelatende ville bildet samsvare med en avansert prototype av det som endelig vil bli den nye Xiaomi-nettbrettet, og som vi kan se på bildet under, ville det ha en 7,9 tommers skjerm.

image-mipad-tablet-xioami-2

Det tilsvarer faktisk ikke så mye som de tekniske spesifikasjonene som ble lekket for noen uker siden om Xiaomi MiPad, siden det ble hevdet at skjermen ville ha dimensjoner nær 9,2 tommer. Fortsatt kan resten av spesifikasjonene være riktige, og i så fall ville den nye nettbrettet ha det 32 GB intern lagring, 2 GB RAM, en bakkamera opptil 13 megapiksler og et kamera som ligger foran på enheten på opptil 5 megapiksler.

Lanseringen av MiPad skulle finne sted de kommende dagene og vil være eksklusiv i Kina

Som vi tidligere har sagt, lansering Xiaomis MiPad forventes å skje i løpet av de neste dagene, og alle øyne er på det neste Tirsdag 8. aprilPrisen antas å være rundt 209 amerikanske dollar (Noe som tilsvarer ca. € 150 for å endre). Uten tvil, etter samme linje, har selskapet den faste intensjonen om å tilby store fordeler til gode priser, noe vi praktisk talt er sikre på vil påvirke på kort eller lang sikt prisen på konkurrentene.

image-mipad-tablet-xioami-3

Dessverre, som gutta på AndroidHeadLines sier godt, vi har dårlige nyheter for alle de som ikke er bosatt i Kina, da det ser ut til at MiPad kommer til å være et eksklusivt produkt fra Kina, så hvis vi ønsker å få et vi må importere det som hjelper oss med forskjellige eksport- og importtjenester som for tiden eksisterer.

Det kan interessere deg: Alt om Xiaomi

Vil du være interessert i den nye Xiaomi MiPad?Tror du det ville være verdt å anskaffe det gjennom import?