¿El Redmi K30 Pro tendrá pantalla curva? Esta imagen nos hace dudar

Et påstått ekte bilde av Redmi K30 Pro viser oss en buet skjerm

Siden vi har kjent presentasjonsdatoen for Redmi K30 og Redmi K30 Pro, har vi fortsatt å se relevant informasjon om disse terminalene. For noen minutter siden snakket vi om muligheten for at Pro-modellen skulle komme med den nyeste MediaTek-prosessoren, som også er blitt avduket i dag. Nå, la oss snakke om denne telefonen igjen, Det er filtrert i et nytt ekte bilde som viser oss de buede sidene av skjermen.

Xiaomi lanserte for mange år siden Xiaomi Mi Note 2, sin første buede skjermtelefon, som ikke ble fulgt før i begynnelsen av måneden, Xiaomi Mi Note 10 gjentok med den strategien. Selv om det er en funksjon som vi ikke liker for mye, fordi den ikke gir reelle fordeler på en flatskjerm (men det har noen ulemper), er tilknyttet telefoner av premiumkategori, sannsynligvis fordi det gjør den endelige prisen og reparasjonene dyrere. Nå ser vi at Redmi K30 Pro også kunne ha denne skjermen.

Redmi K30 Pro ville ha en buet skjerm

I år hadde både Redmi K20 og Redmi K20 Pro (aka Mi 9T og Mi 9T Pro) nøyaktig samme design, så det var umulig å skille dem fra hverandre ved første øyekast. I år kunne Xiaomi ha endret strategien litt, siden Redmi K30 og Redmi K30 Pro virkelig kunne presentere en fysisk forskjell: skjermen. I tidligere virkelige bilder av Redmi K30 hadde vi sett den flate skjermen, 120 Hz og Qualcomm-prosessoren, som også tilsvarte bildene av annonsen som merkevaren brukte, for eksempel den vi så i morges.

Redmi K30 Pro-skjerm

Vel, det viser seg at Redmi K30 Pro kan komme med en buet skjerm, noe som fremgår av det antatte virkelige bildet som er filtrert, og som presenterer de klassiske skjermrefleksjonene av kurvene på sidene av skjermen. Men, det er noe som får oss til å tvile alvorlig på om det er et triksbilde. Vi ser at refleksjonene på skjermen er reelle, skjermdumpen har ikke blitt lagt kunstig, men det ser ut til at hullet på skjermen har blitt plassert ved hjelp av Photoshop.

Hvorfor sier vi dette? Vel, fordi den ligger på varslingsikonene og det er noe som ikke gir mening, og som ikke skjedde i de virkelige bildene som vi tok med for noen dager siden. Så, vår mening er at det er et retusjert bilde av Xiaomi Mi Note 10, som har fått hakket vann fjernet og kameraet er innebygd i skjermen.