listas dentro de listas

Et ukjent iPhone-triks: Så du kan opprette lister innenfor lister

lister innenfor lister

Det er stadig vanskeligere å finne triks på iOS som ikke er godt kjent og forblir hemmelige, fordi nesten alle allerede har blitt vist ved en anledning. Det er sant at når Apple introduserer nye systemer som iOS 14, noe vi allerede vet vil skje 22. juni, kommer de lastet med nyheter og små triks, men etter en stund er det veldig vanskelig å finne nye. Og det er det vi bringer deg i dag, et nytt triks som vi i det minste ikke visste før nå.

I lang tid er Notes-appen til iPhone eller iPad et veldig godt alternativ blant denne typen apper, vi kan lage tabeller, skrive med fingeren eller Apple blyant, endre bokstaven, sette inn bilder og lage oppgavelister. Disse listene har en sirkel til venstre som vi kan merke når vi fullfører oppgavene vi har laget. Så langt alt normalt, men det vi ikke visste er det du kan lage sublister -og sublister av sublister- som kan komme til nytte ved visse anledninger.

Lister som er sett på denne måten kan være mye mer produktivt og nyttig, og neste gang vil vi vise deg hvordan du kan lage dem. Det er veldig enkelt.

iPhone 11

Hvordan lage nestede lister i iOS Notes-appen

Enten du lager en handleliste eller en reiseliste, kan det være veldig nyttig å ha lister i lister. For eksempel kan du det organiser handlelisten etter type mat, eller planlegg en tur med det du må se hver dag. Det er mange muligheter og nestede lister kan hjelpe oss mye.

Denne typen lister kan være lage enkelt når du har et tastatur med nøkkelen tab, men hva du skal følge som du ikke visste er at det også kan gjøres ved å berøre skjermen på iOS-enheten din, du trenger bare å gjøre dette:

  • Tast inn Notater app og opprette en ny.
  • Hvis verktøyene ikke vises, klikker du på “+”.
  • Nå trykker du på det tredje ikonet som er det opprette lister.
  • Legg til første vare fra listen og trykk Enter.
  • En andre linje vises, skriv inn andre element.
  • Å hekke den til den første alene skyv det andre elementet til høyre av listen.
  • Trykk på enter fortsetter du automatisk på den samme sublisten.
  • Kan legg til flere sublister ved ganske enkelt å skyve og trykke flere ganger vil du gå bakover.

via GIPHY

Det kan interessere deg | Du har brukt iPhonen din galt hele livet: det er slik applikasjoner beveger seg

Som du kan se er prosessen ganske enkel og det vil hjelpe deg å ha listene godt organisert og mye raskere vil du kunne finne elementene for å merke dem som fullførte. Og husk til slutt det du må sveipe til høyre, hvis du holder nede, begynner teksten å bli valgt.

Det er ikke lett å finne denne typen skjulte triks i iOS siden de vanligvis ikke er rikelig, hvis du vil vite mange flere anbefaler vi at du går gjennom jukseseksjonen vår, vi har innstillinger for nybegynnere og triks for de mer avanserte, du bør ikke gå glipp av dem.