contadores Skip to content

Et utrolig konsept blander iPad med iPhone X og vi blir forelsket

Vi har lyttet til spekulasjoner en stund en radikal endring i utformingen av Apple-nettbrett i 2018. Alle ryktene antyder at bitt eplefirmaet vil presentere et nettbrett med Face ID, uten grenser og uten en Hjem-knapp, og når elven lyder …

Nå har den populære designeren Martin Hajek laget en spektakulær serie med bilder som viser et konsept som heter IPad X med ekstremt slanke sidekanter, et “hakk” for Face ID, en ny Apple blyant og mye mer.

Det kan interessere deg | iPad Pro 2018: dette er nettbrettet som vil forelske seg igjen

iPad X: et spektakulært nettbrett for 2018

Denne spennende designkombinasjonen mellom iPad Pro og iPhone X foreslår et nettbrett med de veldig fine sidekantene, på bare to millimeter, og en topp frontramme for 3D-sensorer for et TrueDepth-kamera og Face ID-funksjon.

Videre antyder konseptet en fullstendig redesignet Apple Pencil, svart i fargen og med en sølvfarget ende. På den annen side kan vi også se et bilde av bakdekselet der det blir satt pris på et dobbelt kamera i vertikal stilling, som ville være en nyhet på Apple-nettbrett.

Det er ikke spesifisert om skjermen på denne nysgjerrige og spektakulære iPad X vil være OLED. I så fall vil vi snakke om et nettbrett med en for høy pris. Dessuten ville det være veldig tungt å holde i hendene hvis den hadde den samme skjermen som iPhone X.

Det kan interessere deg | En iPad på $ 250 med Face ID? Dette påpekes av en ny rapport

Selv om det er sant at iPad trenger en god oppdatering med tanke på design, 2018-nettbrett ligner lite på dette konseptet. Imidlertid kan de ha noen likheter som de reduserte sidekantene eller et dobbelt kamera. Hva tror du?