free estadisticas Saltar al contenido

Etter Burner Climax, ta til himmelen med dette fantastiske spillet for iPad

marzo 26, 2020

Sega har lansert til App Store Etter Burner Climax, en arkade av kampkjempere som du kan fly over spektakulære landskap med. Ta kontroll over et av de raskeste flyene i verden og ødelegg alle fiender som krysser iPad-skjermen din. After Burner Climax er en simulator med et veldig intenst arkadepreg der du må få fart på tankene dine slik at refleksene dine blir veldig raske. Du kan også tilpasse jagerflyet avhengig av scenariet du er i.

Etter Burner Climax, et flott spill for iPad som du kan huske episke kamper fra veldig raske fly

After Burner Climax tilbyr deg tre spillmoduser. Veien Arcade lar deg spille klassisk form av spillet, og du vil kunne låse opp forskjellige power-ups som uendelige liv og fortsettelser, selvmålretting, kontinuerlig klimaks modus, etc.

I modus Poengangrep du kan konkurrere mot andre piloter ved å la registreringen ligge på nettverket og låse opp over 60 tilgjengelige prestasjoner. Du kan sammenligne poengsummen din med vennene dine og se hvem som er den beste piloten på kontrollene til en jagerfly.

Climax-modus legger til en veldig viktig funksjon i ferdighetene dine. Nederst på skjermen vises et nivå som du må fylle ut. Når det er maksimalt kan du aktivere klimaksmodus og tiden vil avta og målet vil utvide seg slik at du når flere fiender.

I After Burner Climax kan du velge mellom tre forskjellige krigere: Northrop Grummans F-14D Super Tomcat, Boeings F-15E Strike Eagle eller Boeings F / A-18E Super Hornet. I noen av de tre sakene kan du tilpasse flyet ditt ved å gi det et snev av maling.

Her er After Burner Climax-videoen for iPad:

Etter Burner Climax har alltid vært et flott spill for både konsoller og arkademaskiner, og tilpasningen til iOS har vært utmerket. Informasjonen du ser på skjermen får deg til å tro at du er på en jagerfly takket være at de er plassert på skrå. En av de beste funksjonene i denne After Burner for iPad er muligheten for bruk Airplay-funksjonen eller en HDMI-kabel for å kunne spille på en TV-skjerm. Spillet er universelt, og med en enkelt betaling kan du spille på hvilken som helst kompatibel enhet, det være seg den nye iPhone 5 eller iPad Mini. Et sterkt anbefalt spill der du kan glede deg over flott grafikk. Føl hastigheten opp i en jagerfly!

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!