Evasi0n er oppdatert for å tilpasse jailbreak til iOS 7.0.5

jailbreak for iOS 7.0.5 nå tilgjengelig med Evasi0n

Evasi0n er oppdatert for å tilpasse jailbreak til iOS 7.0.5

For noen dager siden har Apple gitt ut publikum iOS 7.0.5 og derfor er det nødvendig at alle verktøyene de leverer jailbreak for at Apple-operativsystemet skal oppdateres. Dette er tilfelle Evad3rs hvor raskt de kom ned for å jobbe for å oppdatere verktøyet sitt Unnvikelse.

Og dermed Unnvikelse Den er allerede kompatibel med den siste offisielle og stabile versjonen av operativsystemet som finnes i iPhone, iPad og iPod fra Apple. For øyeblikket Unnvikelse Det kan lastes ned fra det offisielle nettstedet til teamet Evasi0n.com, selvfølgelig er det en versjon tilgjengelig for Windows og Mac. Hvis du er interessert i jailbreak av noen av Apple-produktene med iOS 7.0.5 Det er alltid bra å utføre en tilbakestilling fra fabrikken rett før du bruker jailbreak bortsett fra å ta en sikkerhetskopi av alt innholdet du har på enheten.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige