Evermeeting, en app for iPhone og iPad som du kan følge møter og arrangementer med

Evermeeting for iPad, iPad Air, iPad Mini og iPhone

Når vi følger en konferanse, en klasse eller bare et møte, kommer mye informasjon opp, og i mange tilfeller er det viktig å skrive den ned et sted for å gjennomgå den senere. Evermeeting Det er en app som ble født nettopp for å dekke disse situasjonene, og vi må si at den gjør det på en veldig interessant måte.

Evermeeting er født som en app for å spore møter, konferanser, klasser og andre typer arrangementer. Appen lar deg spille inn lyden og lage forskjellige typer merknader som vil være knyttet til innspillingen, veldig nyttig å vite nøyaktig på hvilket tidspunkt av den innspilte hendelsen vi gjør hver kommentar.

All data vi lagrer med Evermeeting lagres i skyen, noe som garanterer oss a perfekt synkronisering mellom alle enhetene våre og det letter samarbeidet med andre brukere av appen.

Evermeeting brukergrensesnitt

Evermeeting for iPad brukergrensesnitt er delt inn i tre forskjellige paneler:

evermeeting-1

I det første panelet finner vi flere alternativer for å søke blant innholdet som er lagret i appen. Vi kan bruke en søkemotor og forskjellige filtre for å søke mellom notater, oppgaver, hendelser og andre alternativer.

Det andre er hovedpanelet. Fra ham kan vi bla gjennom alle hendelsene som vi har fulgt fra appen, og vi kan også lage nye. I tillegg er det i dette panelet der ikonet er for å få tilgang til innstillingene og også for å slette hendelser som vi ikke lenger trenger.

evermeeting-panales

I det tredje panelet kan vi administrere alt relatert til den aktive hendelsen. Herfra kan vi starte lydopptaket av hendelsen, pause eller stoppe det. I tillegg finner vi nederst i dette panelet ikoner som lar oss sette inn de forskjellige typene merknader og tilgjengelige elementer: agenda, oppgaver, kommentarer, URL-er, forskjellige typer merker og også slette noen av merknadene.

Innspilling av et møte eller en konferanse med Evermeeting

For å lage et nytt opptak av en hendelse, er det første vi må gjøre å trykke på + -knappen som vi finner i det andre panelet.

I vinduet som vil vises, må vi etablere noen data som: arrangementstittel, sted, dato, etiketter, agenda og personer (deltakere). Alle disse alternativene er valgfrie, selv om det er interessant å fylle dem ut for å finne hendelsen lettere hvis vi bruker appen omfattende.

evermeeting-recording

Når hendelsen er opprettet, kan vi trykke på Start-knappen i det tredje panelet. I det øyeblikket hendelsen starter, og hvis vi ønsker det, kan vi trykke på opptaksknappen for å starte lydopptaket.

Under innspillingen kan vi berøre de forskjellige ikonene til sett inn kommentarer, oppgaver, agenda-elementer, lenker eller etiketter for enkelt å finne senere de forskjellige punktene i hendelsen.

evermeeting-event

Når arrangementet er over, må vi bare trykke på avslutningsknappen slik at innspillingen avsluttes og hendelsen blir lukket.

Det vil være i det øyeblikket dataene er synkronisert med skyen, og vi kan se dem på hvilken som helst av enhetene våre Og menneskene som vi har inkludert i arrangementet som er brukere av appen, vil også kunne få tilgang til den.

evermeeting-event-end

Det er viktig å nevne at hvis vi ikke har en Internett-tilkobling når vi avslutter et arrangement, skjer det ingenting. Dataene vil forbli på iPad og synkroniseres når vi kobles til, enten via WiFi eller 3G (alternativet som vi bare kan begrense til WiFi fra appinnstillingene).

Det vi likte mest med Evermeeting

  • Utformingen av brukergrensesnittet til appen: veldig forsiktig og brukbar.
  • Muligheten for dele innspilte hendelser med andre brukere Enkelt.
  • Muligheten for jobbe med appen offline og synkroniser på et annet tidspunkt.

Det vi likte minst med Evermeeting

  • Å ikke kunne starte et arrangement som vi var ferdig med.

Last ned Evermeeting for iPad, iPad Air, iPad Mini og iPhone

Helt sikkert Evermeeting er en sterkt anbefalt app for alle som deltar på møter regelmessig, studenter og andre som trenger å ta opp en samtale og ta notater. Selvfølgelig må vi huske at før vi starter innspillingen av en persons stemme, må vi be om tillatelse, siden ikke alle er villige til å spille inn den.