Uncategorized

Evig, mist aldri kontakten med vennene dine

Evig, mist aldri kontakten med vennene dineEvig, mist aldri kontakten med vennene dine

I løpet av de siste årene, med ankomsten av smarttelefoner, er styringen av kontakter og tilhørende informasjon i mobilterminaler blitt forenklet kraftig og har fått stor makt med muligheten for å sikkerhetskopiere dem eller synkronisere dem. nevnte data med noen av de eksisterende tjenestene (GMail, iCloud osv.)

Men, Hva skjer hvis noen av kontaktene våre endrer e-post eller telefonnummer uten å varsle oss? Det er veldig mulig at vi prøver å kontakte ham eller henne uten å få svar fra noen av kontaktene vi har.

For å løse dette problemet kommer en ny applikasjon til Google Play i dag, Perpetuall, som kommer til å gi oss en tjeneste som, som vi sier, har som mål å svare på det spørsmålet.

Evig, mist aldri kontakten med vennene dine. På en Galaxy S3 og iPhone 5SEvig, mist aldri kontakten med vennene dine. På en Galaxy S3 og iPhone 5S

Filosofien og driften av Perpetuall Det kan oppsummeres i en setning av noen så langt fjernet fra teknologi som mor Teresa fra Calcula som kommer til å si, “Hvis alle feide døra til huset sitt, ville verden være ren.”

I utgangspunktet handler det om at hver og en har ansvaret for å holde dataene sine oppdatert, og være appen til Perpetuall den som har ansvar for å oppdatere andres agendaer. Og omvendt, det vil si at når mine venner eller kontakter bytter telefon eller annen informasjon, trenger jeg ikke å bekymre meg for å oppdatere telefonboken min.

Denne tilnærmingen gjør Perpetuall til en app som ikke krever tung bruk. Bare ved å holde den installert, Perpetuall vil være ansvarlig for å forbedre kvaliteten på dataene i kalenderen din, slik at du aldri mister en kontakt igjen.

Og dra nytte av situasjonen som teknologien genererer, Perpetuall gir oss muligheten til også å ha en sikkerhetskopi av kontaktene oppdatert med den nyeste informasjonen som er tilgjengelig i mobiltelefonen, og du vil bli overrasket over antall personer som ikke har kontaktinformasjonen synkronisert med e-postkontoen sin. En annen grunn til å holde appen installert på mobilen din, er at synkroniseringene noen ganger er forrædersk.

Evig, mist aldri kontakten med vennene dine. På en Galaxy S3 og iPhone 5SEvig, mist aldri kontakten med vennene dine. På en Galaxy S3 og iPhone 5S

Perpetuall Det er ikke en agenda for å erstatte den opprinnelige agendaen til mobilen vår. Dens egne skapere bekrefter dette, “Vi ønsket ikke å lage en ny agenda. Vi ønsker å fortsette å bruke de opprinnelige agendaene til mobilene våre. Vi har ikke råd til å miste egen synkronisering med Gmail eller Exchange. “

Selv om Perpetuall kan virke som en noe påtrengende applikasjon siden vi overlater det til deg å oppdatere noe så kritisk som å opprettholde vår agenda, er ingenting lenger fra virkeligheten. Perpetuall gjør dette vedlikeholdet med omhu og kontroll. I nyhetene om appen kan du finne alle oppdateringene som er gjort, samt varsler om nye kontakter som har begynt å bruke Perpetuall.

Foruten alt dette Evigvarende har en sosial komponent, noe som er så fasjonabelt den siste tiden. Og det er slik at Perpetuall vil tillate oss å vite hvor godt du blir kontaktet fra delen “Fremskritt”, der du vil kunne vite hvor godt posisjonert du er over hele verden angående antall kontakter i agendaen din eller agendaene du har inkludert. En hel rangering av nettverk som du kan dele på sosiale nettverk.

Som du kan se på bildene som er inkludert i artikkelen, er grensesnittet til applikasjonen på Android og iOS ganske likt, om ikke helt det samme.

Dette hjelper oss med å endre plattformer uten frykt for å miste kontakter eller måtte utføre en kjedelig og slitsom prosess for å overføre kontakter fra hverandre. Perpetuall Det hjelper oss alt dette med et identisk grensesnitt på begge plattformene.

Evig, mist aldri kontakten med vennene dine. På en Galaxy S3 og iPhone 5SEvig, mist aldri kontakten med vennene dine. På en Galaxy S3 og iPhone 5S

Du kan last ned Perpetuall Siden den er tilgjengelig for Android 4.0 eller nyere, og fra i dag kan du laste den ned fra Google Play og i løpet av de kommende dagene, på grunn av Apple-app-sertifiseringsprosessen, vil den også være tilgjengelig i App Store.

For å fullføre forlater vi deg med Evig presentasjonsvideo:

Offisiell video: Video av presentasjonen

Last ned: PerpetuallOffisiell side: Perpetuall

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK