Evolusjon av iPhone-kameraet gjennom årene

Det er ikke noe som benekter at smarttelefonkameraer helt har eliminert behovet for å ha et kompakt kamera i lommen for tilfeller av og til. Han iPhone Det har blitt det mest populære utstyret for å ta bilder over hele verden, bare på grunn av hvor populært enheten er.

I årene siden 2007, iPhone har hatt store oppdateringer til kameraet sitt. Og denne testen av de forskjellige kameraene innlemmet i de forskjellige versjonene av iPhone viser hvor langt den forbedringen har kommet. Analysen utført av + Camera har tatt ganske lang tid og kommer til imponerende konklusjoner ved å foreta en detaljert analyse av bildekvaliteten til kameraene de siste årene. Sannsynligvis det mest avslørende er bildet nedenfor.

For å være rettferdig, ble iPhonene plassert i samme avstand fra objektet. Han iPhone original og iPhone 3G han hadde ikke noe fokus, og det er derfor bildene hans er uskarpe.

Det som er en realitet, er den store utviklingen mobiltelefonkameraer har gjennomgått fra 2007 til i dag. Hva synes du om denne saken? Vil kameraene fortsette å bli forbedret på smarttelefoner? I hva kunne de bli bedre?