Evolusjonen av iOS 7 Advance or Delay?

Evolusjonen av iOS 7 Advance or Delay?

Utviklingen av iOS 7 gjenspeiler ideen om selskapet fra begynnelsen

Design er noe som har bekymret Apple siden starten. I biografien til Steve Jobs blir det for eksempel fortalt hvordan de to grunnleggerne av Apple allerede i garasjen hans bekymret seg for at sveisene på delene av hovedkortet til de første produktene fra Apple Computer Inc. var så perfekte som mulig. Denne konstante forbedringen har ført dem til være et av de mest innflytelsesrike selskapene innen produktdesign på markedet.

Da den første versjonen av iOS ble introdusert, markerte den en før og etter. Så mye at det fortsatt blir bestemt om Google og Samsung kopierte designene sine i ikoner, operativsystem og til og med maskinvare. Det samme har ikke skjedd med iOS7, siden Android allerede er et veldig etablert produkt i markedet og med mer eller mindre definerte identitetsmerker, til tross for lagene med tilpasning som produsentene inkluderer.

Til tross for ikke å ha blitt etterlignet av konkurrentene, har ideen om å gjøre Jonathan Ive til sjef for iOS-design brakt helt radikale endringer i Apple-økosystemet. De er faktisk så radikale at Mange mennesker likte ikke disse endringene, og det ser ut til at det for de fra Cupertino fortsatt er noen ting å forbedre seg. På grunn av dette har vi sett en stor utvikling i form av design fra den første betaen til iOS 7 til den siste betaen av iOS 7.1.

Evolucion-iOS7-Talking

Den siste betaen endrer ganske mange aspekter av Telefon-appen

Denne siste betaen forbedrer noen funksjonaliteter, løser eksisterende problemer og endrer noen designaspekter, blant dem applikasjonen “Telefon”. Den nye skjermen som vi ser når de ringer til oss, har to knapper som erstatter bildene som vi har sett så langt. Til tross for denne endringen, følger knappene Jony Ives flate designfilosofi og er runde i grønt og rødt.

Evolution-iOS 7-Call

Andre designelementer varierer også, for eksempel tastaturet, som er blitt mørklagt, så vel som bokstavene. Ikonene har også fått sin del av endring, noe som gjør dem litt mørkere, slik at de slutter å se så lyse og fremtredende ut.

En annen av de viktigste endringene vises på avstengningsskjermen, som knapt hadde endret seg siden begynnelsen av iOS og som nå er mye enklere og, i det minste for meg, minner meg om veksler for å aktivere eller deaktivere alternativer i innstillingsmenyen.

Evolucion-iOS7-Teclado

Disse endringene kan utvilsomt få din mening om utformingen av iOS 7 til å gå bedre eller verre, men i det minste viser den at for Infinite Loop, ingenting er noen gang perfekt, og alt er usannsynlig. Som de gjør i iClarified ber vi deg kommentere oppføringen med dine rangeringer. Hva synes du om de siste endringene og generelt utviklingen av iOS 7?