contadores Skip to content

Evolusjonen av iOS og startskjermen fra begynnelsen

Når en ny iOS presenteres, er det et godt tidspunkt å se tilbake og se banen du har reist til den nye versjonen. Når det gjelder iOS 7 er banen og utviklingen tydeligere enn noen gang, og ved å sette den i perspektiv med de tidligere navnene, er før og etter Jony Ive og tiden hans på iOS veldig tydelig.

Den visuelle endringen mellom iOS 7 og 6 er mer enn tydelig, og i grafikken som vi gir deg nedenfor gjenspeiles det perfekt hvor langt hjemmeskjermen har utviklet seg gjennom årene og de nye versjonene. Vi inviterer deg til å ta en tur fra 2007 til 2013 ombord Apple-operativsystemet.

Dette har vært utviklingen fra den første versjonen av systemet til iOS 7

Når iOS 7 legges ved siden av de forrige versjonene, virker endringene sikkert mindre drastiske enn de kan virke med det første, men uten tvil antar den nye versjonen av Apples operativsystem, som Cook selv sa, “den største endringen siden iPhone-lanseringen.

Den nye generasjonen er mer fargerik og lysere enn noen gang Og på en måte har iOS 7-startskjermen mer til felles med den opprinnelige versjonen 1.0, enn med de siste årene, i hvert fall når det gjelder form og design av Dock.

komparativ-ios-7

I tillegg er den tydelig verdsatt 3 viktige faser i utviklingen av iOS. Den første vil omfatte de første 3 versjonene av operativsystemet, fremhevet av enkelhetens former, den andre fasen vil omfatte følgende 3 med et mer markert skeumorfismo og en ny utforming av noen ikoner. Den tredje delen, som du allerede har gjettet, begynner med den nye iOS 7. Vil vi ha tre år fremover med dette nye designet?

Som den fantastiske grafikken som kommer til oss fra OS X Daily viser, betyr det nye aspektet av iOS 7 den største endringen siden opprinnelsen, men dette innebærer ikke at Apple har laget en ren skifer og en ny konto, men heller at designet trekker fra tidligere versjoner, forenkler overskuddet og holder essensen i systemet i et nytt, mye mer minimalistisk aspekt.

Spørsmålet blir tvunget og gjentatt i det uendelige i løpet av disse dagene. Liker du designet til den nye iOS 7?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!