Evolveo Strongphone Q4, terrengsmartphone

Evolveo Strongphone Q4 er det nye terrengsmartphone for de brukerne som vil fordype smarttelefonen og til og med kaste den bort. Det har IP67-sertifisering som gjør at den kan senkes på 1 meter i 30 minutter i tillegg til å motstå støt.

I spesifikasjonene finner vi en 4-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 854 x 480 piksler; den har Gorilla Glass-beskyttelse. Potensielt kommer med en firkjerne-prosessor på 1,2 GHz, ledsaget av 1 GB RAM og PowerVR SGX 544MP GPU.

Den har også 4 GB intern lagring, som kan utvides gjennom microSD. Hovedkameraet er 8 megapiksler med autofokus og LED-blits mens fronten er 1,3 megapiksler.

Evolveo Strongphone Q4 er To simkort og den har 3G, WiFi, GPS, radio og Bluetooth 4.0-tilkobling. Batteriet er verken mer eller mindre enn 4500 mAh og terminalen har dimensjoner på 140 × 76 × 21 millimeter og en vekt på 259 gram. Den kommer med Android 4.2.2 Jelly Bean.

Bilde - Evolveo Strongphone Q4, terrengsmartphone

Som vi ser er Evolveo Strongphone Q4 en smarttelefon med lavere mellomtoner med et ikke antagelig utseende. Men målet er klart, å bli en terrengsmartphone som er i stand til å fordype seg og motstå naturens slag. Det følger med en stivt gummiert foringsrør med en indre ramme for ekstra beskyttelse.

Prisen på Evolveo Strongphone Q4 Det er 237 euro i landet vårt.