Exynos 6 oktober 64-biters klar for CES 2014.

Exynos 6 oktober 64-biters klar for CES 2014.

Samsung forbereder seg på neste generasjon av mobile prosessorer. Koreanerne håper å presentere Samsung Exynos 6 okt bygget med 64 bit under CES-messen som skal holdes i Las Vegas i begynnelsen av 2014.

Bortsett fra konstruksjon ved bruk av arkitektoniske 64 bitKoreanere har en rekke innovasjoner som de ønsker å innlemme i sin nye SoC. Intensjonen om å presentere dem på neste CES er bekreftet gjennom Samsungs offisielle Twitter (@SamsungExynos) hvor det som sagt er bekreftet at den nye SoC vil bli presentert på nevnte messe.

Den nye arkitekturen til 64 bit brukt i Samsung Exynos 6 okt det vil ikke påvirke antall kjerner som er til stede i nevnte prosessor, da de vil fortsette å være åtte kjerner med reell parallell drift. Det nye Samsung SoC vil innlemme er den heterogene behandlingen som gjør at de åtte kjernene kan brukes samtidig med full arbeidsmengde hver av dem.

Kjernene innlemmet i Samsung Exynos 6 okt de vil fortsette å være Cortex-A53-A57, og det Samsung vil forbedre er GPU-en som vil få mer kraft.